Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

FOTO. Restricții de circulație pe o stradă din municipiu. Se reabilitează trotuarele

Primăria municipiului Satu Mare anunță restricții de circulație pe strada Ceahlăului. În această perioadă, în zonă se efectuează lucrări de reabilitare a trotuarelor.

,,Vă informăm că începând de azi, 5 iulie, am demarat lucrările de reabilitare a trotuarelor pe str. Ceahlăului. Pe perioada lucrărilor vor exista restricții de circulație! Vă mulțumim pentru înțelegere!”, anunță municipalitatea.

4 comentarii

  1. Nha Răspunde

    Bhei , edilii satului ! Solicitati si licitati si acordati lucrarile pentru cei care lucreaza si noaptea ! In general vorbesc ! Stam si cu pasajul Soarelui zile intregi “ cu ochii’n Soare “ ! E bine ca se face cate ceva , dar mai cu spor nene , mai cu spor !

    • y Răspunde

      Este o lucrare absolut aiurea. Dacă se schimbă și se pozează din nou canalizarea dintre Burdea și str. Rosetti trebuie făcut complet totul din nou. Bani aruncați. Sau nu sunt șanse ca în termen rezonabil să se apuce de treabă și de aia se face cârpeala asta?

  2. Cetatean Răspunde

    Strada Ceahlaului nici nu era pe lista promisa de dl.Primar in primavara pentru reabilitare, dar str. Alecu Russo DA care nici macar nu e pietruita. Se va tine de cuvant dl. primar si se va asfalta toata strada Alecu Russo aflata in zona de impozitare B de anul acesta ?

    https://portalsm.ro/2019/04/foto-anuntul-primarului-kereskenyi-ce-lucrari-se-fac-in-acest-an-la-satu-mare/

  3. Y Răspunde

    Este ceva concret ceea ce se realizează, acuma depinde și de anvergură

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.