Ultima actualizare: azi, 20:58
Locale

FOTO. Un procuror sătmărean anchetează crimele din Caracal

Un procuror originar din Satu Mare, Romulus Varga (foto), anchetează crimele de la Caracal, unde două tinere au fost violate şi ucise. Romulus Varga se află de la mulţi ani în capitală, la Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, fiind recunoscut drept un specialist. El a rezolvat mai multe cazuri dificile, unele dintre ele intens mediatizate.

Cazul din Caracal

Alexandra Măceşanu, o fată în vârstă de 15 ani, a fost dată dispărută miercuri, după ce s-a urcat într-o maşină la ocazie. Adolescenta a sunat la 112 joi, cerând disperată ajutor, spunând că e închisă într-o casă. Serviciul de Telecomunicaţii Speciale ar fi dat poliţiştilor o arie mare de unde s-ar fi efectuat apelul şi trei adrese din Caracal. S-a mers la adresele indicate, dar nu s-a găsit nimic.

Adresa la care au ajuns oamenii legii a fost a patra de pe listă, adresă la care s-a ajuns de dimineață. Locația ultimă era a unui mecanic și în care s-au găsit rămășițe umane, bijuterii și bucăți de haine.

Se pare că mai există o victimă, o altă tânără dată dispărută.

Principalul suspect a fost reţinut.

5 comentarii

  1. matroz Răspunde

    Hai ca tot vorbim despre competente:La intrarea in tara ieri o masina pe a carei placuta de inmatriculare era trecut distinct P,a fost trimisa la intrarea pentru tarile NONUE.P parca era Portugalia…O fi iesit din UE?Sau nenea politistul era afectat de caldura?

  2. citizen Răspunde

    putea fi un arab într-o masina cu numere de P.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Pregătiri intense pentru “Hops & Beats” Satu Mare Beerfest. Se vor da gratuit 5.000 de beri!

"Hops & Beats" Beerfest 2019, cel mai important festival de bere craft care se desfășoară pentru a doua ediție în...

Închide