Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

Pregătiri intense pentru “Hops & Beats” Satu Mare Beerfest. Se vor da gratuit 5.000 de beri!

“Hops & Beats” Beerfest 2019, cel mai important festival de bere craft care se desfășoară pentru a doua ediție în Satu Mare, este tot mai aproape, iar organizatorii pun la punct ultimele detalii. Noutăţi despre evenimentul ce este progrmat în perioada 9 – 11 august, în Piața 25 Octombrie, au fost oferite de către Ioan Bercean – reprezentant HB Traditional Brewery, Adrian Handrău – reprezentant HB Traditional Brewery şi Istvan Bura Maksay – coordonator eveniment.

Astfel, a fost anunţat faptul că sătmărenii vor primi gratuit 5.000 de porţii de bere. Practic, echipa “Hops & Beats” va ieşi pe străzi şi va oferi gratuit tichete cu care sătmărenii vor putea ridica bere.

“De luni până în 7 august echipa de la Hops & Beats Satu Mare Local Beerfest va merge în cartiere, pe străzi şi vom oferi cadou sătmărenilor tichete – vouchere pentru bere. În acelaşi timp va fi şi o tombolă, în fiecare seară vor fi extrageri de bere şi biciclete”, a declarat Istvan Bura Maksay, astăzi, într-o conferinţă de presă.

O altă noutate este că din acest an berea va fi obţinută în schimbul jetoanelor.

“Din acest an introducem sistemul de jetoane. Se vor putea cumpăra jetoane, cu care se va putea lua bere sau mâncare. Un jeton, adică o bere, va fi 5 lei. La alimente, la meniuri ne gândim că vor fi fripturi, iar preţurile în multiplu de 5 lei. Încercăm să oferim şi partea de alimentaţie publică la un preţ foarte accesibil. Jetoanele  vor putea fi returnabile dacă nu se consumă”, a mai spus Istvan Bura Maksay.

Noul sistem cu jetoane este introdus în special pentru a reduce timpul de servire, dar şi a uşura munca vânzătorilor. Adică totule ste simplu, dai un jeton şi primeşti o bere. Mâncarea va fi pregătită pe plite electrice, deci va fi un festival fără fum!

Pregătiri intense sunt şi pe partea de vânzare bere. Vor fi patru puncte, adică circa 30 de dozatoare ce vor putea umple 90 de pahare într-un minut.

“Ne pregătim să facem faţă. Într-un minut, dacă toate dozatoarele merg, putem umple 90 de pahare. Încercăm să nu mai fie cozi, să nu mai aştepte lumea după bere. Suntem pregătiţi cu 300 de butoaie, se vor încărca în fiecare dimineaţă, să fie proaspătă, de la sursă, iar dacă nu ajunge avem posibilitatea să mai suplimentăm”, a precizat coordonatorul evenimentului.

În weekendul respectiv, adică vineri după amiaza şi sâmbăta dimineaţa la fabrica de bere de pe str. Şoimoşeni nr. 32 va fi deschis un magazin de unde se va putea cumpăra bere proaspătă.

Noul concept “Hops & Beats” lansat anul acesta oferă participanților nu doar o reconectare cu comunitatea și tradiția locală de bere craft ci și o experiență inedită de muzică instrumentală live pe genurile rock, jazz, pop, electronic și reggae.

Vor concerta formaţii precum Vița de Vie, Mihail, The Mono Jacks, Mr. President și IRIS. Programul îl găsiţi mai jos.

De precizat este faptul că atmosfera festivalului se dorește a fi una familială, prietenească, relaxantă, unde toți participanții să se simtă bine, să se distreze și să se bucure de berea produsă în Satu Mare.

 

3 comentarii

  1. muncitor Răspunde

    D-le Bercean, in loc sa imparti bere pe strada, mai bine ai da salariile muncitorilor tai la timp. Datorita lor ai ajuns unde esti. Jegosule

  2. M Răspunde

    Hai sa mai ajutam cativa alcoolici. Ca nu sunt destui.

  3. nae Răspunde

    Da pa jetoane olecuta de canepa nu dati omului nacajit ?. Si ma mai intreb cum puii mei nu fac fum plitele electrice la prajeala. Da ce stiu io ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.