Ultima actualizare: azi, 14:52

Locale

FOTO/VIDEO. A început StreetMusic Festival! Super atmosferă pe străzile Sătmarului

Sătmărenii au luat cu asalt în această seară centrul municipiului pentru a fi prezenți la deschiderea oficială a Festivalului Muzicii de Stradă. Iubitorii muzicii și artelor stradale sunt așteptați în acest weekend la cele șapte scene amplasate în cele mai importante zone din inima orașului.

Organizatorii au pregătit pentru aceste trei zile peste 120 de showuri, iar mai mult decât atât, pe lângă super spectacolele stradale marca StreetMusic Festival, sătmărenii sunt invitați și la StreetFood-ul din Pasajul Corneliu Coposu. Nu mai puțin de 15 furnizori de bunătăți culinare de tip ”streetfood” vă așteaptă în acest weekend cu mâncăruri gustoase și băuturi atent alese.

Super distracția se dă în următoarele locații:

– Pe scena Artist Arena by ZES Zollner din Piața 25 Octombire veți putea fi martorii unor scenete de artă stradală cu totul speciale;

– Scena Compas vă așteaptă la platoul de evenimente de pe pasajul Coposu;

– În centrul Pieței Libertății, la scena Dräxlmaier, vă veți putea amuza de cele mai distractive reprezentații aduse în acest an la Satu Mare;

– Scena TransPink, amplasată pe pasajul Coposu, vă așteaptă cu multe surprize;

– Super atmosferă la scena amplasată pe malul Someșului;

– RedHat Yard este sediul neoficial al organizatorilor și locația afterparty-urilor, dar, tot în acest spirit, organizatorii aduc în curtea Muzeului de Arte atmosfera vinyl party-urilor de odinioară.

Iată și programul COMPLET:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.