Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

FOTO. Pui de barză căzut din cuib, salvat de pompierii sătmăreni

În această seară, un pui de barză căzut din cuib a primit ajutorul pompierilor sătmăreni pentru a ajunge înapoi alături de ceilalți pui ai familiei.

Intervenția a avut loc pe raza localității Botiz, de unde un cetățean sufletist a solicitat ajutorul salvatorilor.

3 comentarii

  1. Bahu Răspunde

    Oameni minunati exista mai exista inca , lor le adresez recunostinta mea .

  2. y Răspunde

    Puiul căzut/aruncat din cuib de obicei este slab sau bolnav. Păsările așa selectează. Este dur dar din păcate asta este adevărul. Acum câțiva ani am încercat și eu să salvez un pui de ciocănitoare căzut din cuib. Am găsit cuibul, am pus înapoi dar l-au aruncat din nou afară. Am dus acasă, am încercat să hrănesc dar degeaba. Nici nu a vrut să mănânce cu toate că am fost și la veterinar și am luat hrană specială. Asta este. Dar ca gest este frumos, mai sunt și oameni cărora le pasă, nu ca derbedeii din Micro 16 care au tăiat copacii pentru că le murdărește mașina! Le-aș recomanda să se mute pe Lună. Acolo sigur nu ar avea astfel de probleme.

    • Roland Răspunde

      Da, din pacate este adevarat, sunt documentate cazuri in care Berzele arunca puii cei mai slabi dezvoltati din cuib. Motivul principal este lipsa de hrana. In acest caz nu sta in picioare motivul, trebuie sa fie altul.

      In orice caz era mai bine sa fie crescut de un binevoitor decat pus la loc in cuib (cel putin asa cred eu, nefiind mare speciaist in ornitologie) dar poate ne mai informeaza cineva speciaizat.

      Poate nu e ultima informatie din partea presei in acest caz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.