Ultima actualizare: azi, 18:10

Locale

FOTO&VIDEO. Sătmăreni, participanți la Întâlnirea regională a Tinerilor Ortodocși

Mai mulți sătmăreni au luat parte, astăzi, la întâlnirea Tinerilor Creștini Ortodocși din Mitropolia Clujului, Maramureșului și Sălajului, ce a avut la la Baia Mare. 

Evenimentul s-a desfășurat sub genericul ”Iubesc satul românesc”, iar peste 1.000 de tineri, între 14 și 30 de ani, printre care și sătmăreni, au luat parte la momentele pregătite de organizatori.

”Amintim ca la Baia Mare a avut loc, pentru prima data, Intalnirea Tinerilor Ortodocsi, in anul 2013, o adevarata premiera nationala, a tinerilor ortodocsi din Episcopia Ortodoxa a Maramuresului si Satmarului, apoi, in 2014, prima Intalnire Nationala a Tinerilor Ortodocsi din toata tara, cu peste 3.400 de participanti, cu participare internationala din 14 tari, ca apoi in 2015 sa aiba loc, dupa prototipul baimarean, Intalnirea Nationala a Tinerilor Ortodocsi de la Cluj-Napoca.

Au urmat, apoi, intalnirile nationale de la Bucuresti (2016), Iasi (2017) si Sibiu (2018)”, transmite Episcopia Ortodoxă a Maramureșului și Sătmarului.

6 comentarii

  1. Stafilococul Auriu Răspunde

    Asa, si? Au facut ceva util, in afara de-a se tolani pe iarba si a tine niste pancarde in maini? Nu era mai interesant daca se apucau cu un elan crestinesc, sa stranga niste peturi, sa planteze niste copaci, sa faca voluntariat pe la un azil de batrani, sau adapost de caini? Oh, lasati-ma sa ghicesc….S-au rugat pentru o lume mai buna, ca e mai simplu si nu transpira! Lasati-i pe bătrâni la biserici si moaste si încurajați tinerii sa faca lucruri reale si utile pentru societate!

  2. Profesor Răspunde

    Dar tu de unde ști că nu fac toate acestea? Te deranjează că se roagă sau te deranjează că sunt ortodocși? Dar cei ce se droghează, îmbată, fură sau chiulesc de la școală nu te deranjează?

  3. Stafilococul Auriu Răspunde

    Ce este de apreciat, e faptul că la această întâlnire au participat și tineri de altă religie precum greco – catolici, de la care ortodocșii au în continuare foarte mult de învățat.

  4. Idiot Răspunde

    Doar idiot trebuie sa fiu, sa cred ca o bacterie gandeste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.