Ultima actualizare: azi, 21:42
Locale

Incendiu la o anexă gospodărească. Un bărbat a suferit arsuri când încerca să-și salveze animalele

Azi noapte, la ora 00:55, pompierii negreșteni au fost solicitați pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească din Negreşti-Oaş. La sosirea forțelor, 12 pompieri cu 2 autospeciale de stingere a incendiilor și o ambulanță SMURD, incendiul se manifesta violent la întreaga anexă.

Concomitent cu realizarea dispozitivelor de stingere, salvatorii au intervenit pentru eliberarea animalelor surprinse în interior: cinci porci, șase găini, un cal și un mânz. Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale proprietarului, care a suferit arsuri la tălpi în încercarea de a salva animalele până la sosirea pompierilor, respectiv unei femei (proprietara casei învecinate), care a suferit un atac de panică.

Pompierii au intervenit mai bine de 4 ore și jumătate, reușind să protejeze casa de locuit, care era corp comun cu anexa incendiată, dar și cele două case învecinate aflate la distanțe foarte mici.

În incendiul izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit electric la un cablu electric defect, au ars aproximativ 10 tone de fân, aproximativ 30 mc de lemne de foc, acoperișul anexei pe o suprafață de aproximativ 250 mp și un porc.

De mare folos le-a fost pompierilor hidrantul stradal situat chiar în fața casei, reducând astfel timpul necesar realimentării cu apă necesară stingerii.

Sursa: ISU Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Peste 100 de amenzi și 12 permise reținute de polițiștii sătmăreni, într-o singură zi

Peste 100 de amenzi și 12 permise de conducere reținute, sunt rezultatele activităților desfășurate ieri, 16 iulie a.c., pe raza...

Închide