Ultima actualizare: azi, 13:20

Locale

INEDIT. Sătmărenii, invitați la o plimbare cu pianul în centrul orașului

Sătmărenii sunt invitați astăzi la o plimbare. Înainte de startul oficial al Festivalului Muzicii de Stradă, organizatorii evenimentului îi invită pe sătmăreni să facă o plimbare cu Mr. Piano.

,,Piano-taxi, astăzi după masa! Ținând cont de succesul pianistului din 2018, am dorit să pregătim surprize și publicului sătmărean, în special copiilor: Joi, 11 iulie, începând cu ora 17.00, pe pasajul Corneliu Coposu, sătmărenii vor avea ocazia să facă o plimbare cu pianul. Vă așteptăm să faceți și voi o plimbare pe partitură!”, este mesajul organizatorilor.

În ultimele zile, Mr. Piano Mr. Piano s-a plimbat pe străzile din orașele din nord-vestul țării cu scopul de a-i invita pe turiști să dea o fugă până în Satu Mare pentru a asista la un adevărat spectacol stradal.

În acest weekend, Satu Mare devine capitala muzicii și a artelor stradale. În perioada 12-14 iulie sosesc în municipiu artiști din toate colțurile lumii cu peste 120 de prestații artistice excepționale care se vor desfășura pe cele șapte scene amplasate.

Programul StreetMusic Festival 2019

 

7 comentarii

  1. Observator Răspunde

    Unde e facuta aceasta poza ?

  2. mary Răspunde

    In Oradea / Piata Unirii , Palatul Episcopal reconditionat dupa incendiul din 2018 se vede in fundal .

    • yz Răspunde

      Satmarenilor le e rusine sa puna o poza cu defuncta ”Dacia”,caruia deja incepe sa-i cada tencuiala ??Vad ca pe acel pian scrie despre festivalul din Satu Mare,nicidecum din Oradea !!

      • DESTEPTUL :D Răspunde

        Bai PULIMULI, nu vezi ce scrie mai sus? Sati ca te ajut: “Mr. Piano s-a plimbat pe străzile din orașele din nord-vestul țării cu scopul de a-i invita pe turiști să dea o fugă până în Satu Mare pentru a asista la un adevărat spectacol stradal.”
        Inainte sa comentezi, mai citeste 1data 😀

        • yz Răspunde

          Serios ??!! Da’ cine-i curios sa vada Satu Mare ??!! Si ce sa vada in Satu Mare ??Poate ultima opera arhitecturala a ”desteptilor”satmarului, ”Sensul Giratoriu” de la Burdea !! :::)))) Sau ”Statia de Harburi ” din plin Centrul satmarului,cea de langa Finantele Judetene ??!! ::)))) ????Apropo’,ieri am vazut un grup de turisti,cred ca erau polonezi,si stii ce poze isi faceau pe Corso ?Cu macheta aia de inghetata,de langa sediul PSD,e un magazin cu inghetata acolo !!! ::)))

          • DESTEPTUL :D

            :))) suntem de rasul lumii dar macar asemena programe ne duc vestea

  3. Karapix Răspunde

    circ ieftin , copiat din alte orase(sau tari ) felicitari ilustrului organizator G.B , peste vreo 2 ani , poti candida la Primarie , sti cum sa distrezi electoratul ….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.