Ultima actualizare: azi, 08:31
Locale

PROGRAM. Satu Mare devine capitala distracției stradale. StreetMusic Festival începe mâine

În acest weekend, Satu Mare devine capitala muzicii și a artelor stradale. În perioada 12-14 iulie sosesc în municipiu artiști din toate colțurile lumii cu peste 120 de prestații artistice excepționale care se vor desfășura pe cele șapte scene amplasate.

Organizarea este în plină desfășurare, iar echipa care lucrează la acest proiect dorește să aducă în atenția sătmărenilor cinci noutăți despre ediția din acest an a StreetMusic Festival:

1. Ne-am propus atragerea a cât mai mulți turiști la Satu Mare. În acest scop, renunțând la tradiția convenției publicitare obișnuite, am fost primii care am promovat acest eveniment sătmărean și în orașele apropiate, într-un mod inedit: ambasadorul nostu Mr. Piano, pianistul pe roți, a promovat evenimentul la Nyíregyháza, Carei, Oradea și Cluj-Napoca.

2. Piano-taxi, astăzi după masa! Ținând cont de succesul pianistului din 2018, am dorit să pregătim surprize și publicului sătmărean, în special copiilor: Joi, 11 iulie, începând cu ora 17.00, pe pasajul Corneliu Coposu, sătmărenii vor avea ocazia să facă o plimbare cu pianul. Vă așteptăm să faceți și voi o plimbare pe partitură!

3. Am pregătit pentru acest weekend peste 120 de show-uri: puteți accesa programul complet Street Music Festival pe pagina Facebook al evenimentului sau pe Festivapp, aplicație care se poate descărca pe Android: http://bit.ly/FestivApp – iOS: http://bit.ly/iFestivApp.

4. StreetFood, joi, 11 iulie, pe pasajul Coposu: 15 furnizori de bunătăți culinare de tip ”streetfood” vă așteaptă în acest weekend cu mâncăruri gustoase și băuturi atent alese. Vă invităm să le degustați pe toate!

5. În cadrul evenimentului vom inaugura primul ”merchandising shop” local unde puteți achiziționa tricouri personalizate, cu un conținut inedit, în diferite mărimi. Shopul îl găsiți în caravana roșie la RedHat Yard.

Iubitorii muzicii și artelor stradale sunt așteptați în acest an la 7 scene: pe scena Artist Arena by ZES Zollner din Piața 25 Octombire veți putea fi martorii unor scenete de artă stradală cu totul speciale. Scena Compas vă așteaptă la platoul de evenimente de pe pasajul Coposu. În centrul Pieței Libertății, la scena Dräxlmaier, vă veți putea amuza de cele mai distractive reprezentații aduse în acest an la Satu Mare. Scena TransPink amplasată pe pasajul Coposu vă așteaptă cu multe surprize, iar, mulțumită Ecomatrix, vom popula și în acest an scena amplasată pe malul Someșului. RedHat Yard este sediul neoficial al organizatorilor și locația afterparty-urilor, dar, tot în acest spirit, vom aduce în curtea Muzeului de Arte atmosfera vinyl party-urilor de odinioară.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.