Ultima actualizare: azi, 20:44

Locale

Întreruperi de curent electric în municipiul Satu Mare. Zonele afectate

Societatea de distribuție a energiei electrice anunță întreruperi programate în alimentarea cu energie electrică, în municipiul Satu Mare.

Întreruperile sunt prevăzute pentru perioada 8 – 11 iulie. Vă prezentăm lista zonelor afectate:

 

2 comentarii

  1. Teo Răspunde

    Mișto! Suntem de-a dreptul extaziati! Bine ca nu repara cand cresc temperaturile, ca sa stam si noi ca tot romanul, fara aer conditionat si cu mancarea stricata-n frigider?! Unde mai pui si o centrala termică stricata imdeiat ce curentul “a venit” cu un soc suficient incat sa o puna pe butuci!!! Si am aprecia daca echipele Electrica aflate in teritoriu la asa zisele reparatii, nu ar lasa fara curent 5 ore si strazi adiacente, nelistate ca si fiind afectate, precum a fost in cazul nostru, cand anuntau B-dul Sănătătii, insa Gellert Sandor se scalda in curentul facut numai de geamurile deschise!

  2. Nha Răspunde

    Draga Teo , adu la mine ce se strica in frigider ca ma ocup eu, ca sunt destui nehaliti in Satu Mare ! Aerul conditionat nu este sanatos asa ca mucles ! Iar de centrala nu poate fi vorba sa vrei apa calda ca-i cald destul afara ; apa rece e suficient ( apropos , apa este ? ) ! Daca vrei lux asigura-ti surse independente gen UPS , grup electrogen , panouri fotovoltaice etc , nu veni aici reclamatii puerile ! Sper ca te-ai relaxat in final ! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.