Ultima actualizare: azi, 12:26

Locale

FOTO/VIDEO. Accidentul grav de la Moftin, produs din cauza unei defecțiuni tehnice

Patru persoane au suferit vătămări corporale în urma unui accident rutier care a avut loc ieri, 4 iulie a.c., pe DN 19, în județul Satu Mare.

La data de 4 iulie a.c., la ora 11:17, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Carei au fost sesizați despre faptul că pe DN 19, între localitățile Carei și Moftinu Mic a avut loc un eveniment rutier.

În urma cercetărilor efectuate la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, de 40 de ani, din județul Bistrița Năsăud, conducând un ansamblu de vehicule format din autotractor și semiremorcă, pe fondul unei defecțiuni tehnice la sistemul de frânare la autotractor, a pătruns pe sensul opus de circulație, intrând în coliziune cu o autoutilitară, condusă de către un bărbat, de 42 ani, din municipiul Oradea, județul Bihor.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto de 42 de ani, și rănirea ușoară a altor trei persoane de 39, 43 și 45 de ani, toți din județul Bihor și care se aflau în calitate de pasageri în autoutilitară. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

În cauză cercetările continuă sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa: IPJ Satu Mare

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.