Ultima actualizare: azi, 13:24
Locale

O nouă categorie de mașini ridicată de pe străzile din Satu Mare

După ce a început ridicarea mașinilor parcate neregulamentar, iar mai apoi a trecut la ridicarea autoturismelor abandonate pe străzile orașului, Primăria municipiului Satu Mare va ridica o nouă categorie de mașini de pe străzi.

Șoferii care vor împiedica desfășurarea lucrările din oraș vor fi pedepsiți. Mai exact, anunță Primăria Satu Mare, autoturismele parcate pe străzile aflate în modernizare, vor fi ridicate.

,,Realizarea unor intervenții tehnico-edilitare, precum și începerea diferitelor lucrări de modernizare a căror beneficiar este Primăria Municipiului Satu Mare presupune predarea spațiului liber de orice sarcină, art.83 se completează cu alin.(4). În vederea realizării unor intervenții tehnico-edilitare sau a unor lucrări de modernizare, a căror beneficiar este Primăria Satu Mare, la solicitarea scrisă a acesteia, Administrația Domeniului Public va proceda la ridicarea și mutarea autovehiculelor/vehiculelor care împiedică realizarea acestora într-o locație învecinată unde este permisă staționarea, cu titlu gratuit”, se arată în referatul de specialitate a proiectului de hotărâre.

Un comentariu

  1. Driver one Răspunde

    Én meg azt garantálom neked Te utolso alkoholista genny láda, akivel együtt ittál, ha kaptál tölünk nagyobbaktol, te kis fasszszopo hogy ez az utolso mandátumod.
    Seggfej.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.