Ultima actualizare: azi, 16:36

Locale

Prognoza meteo în următoarele două săptămâni. Cum va fi vremea în Satu Mare

Vremea se va răci în această săptămână în majoritatea regiunilor din țară, însă în ultimele zile din iulie şi primele din august valorile termice vor urca în unele zone până la maxime de 34 de grade Celsius, anunță Administraţia Naţionale de Meteorologie (ANM). Prognoza este valabilă în perioada 23 iulie – 4 august.

Potrivit meteorologilor, media temperaturilor maxime va scădea de la 28 de grade în prima zi, până la 24 de grade în cea de a doua, când vremea va deveni răcoroasă. În continuare va fi un proces, în general, de încălzire, iar cele mai calde zile vor fi cele de la sfârşitul lunii iulie şi începutul lunii august, când media maximelor termice va fi de 32 de grade.

De asemenea, media temperaturilor minime va fi în scădere până în data de 25 iulie, când va fi de 13 grade, apoi va creşte, până în 29 iulie când va atinge 15 grade. În zilele care vor urma nu se vor mai semnala variaţii semnificative ale temperaturilor minime, iar media lor se va situa în jurul valorii de 15 grade. Probabilitatea mai ridicată pentru manifestări specifice instabilităţii atmosferice va fi în primele 3 zile, precum şi după data de 27 iulie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.