Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

Poliția, cu ochii pe mașinile defecte. Mai mulți șoferi s-au ales cu sancțiuni

Cinci certificate de înmatriculare au fost ridicate de polițiști la data de 9 iulie a.c., în urma unei acțiuni desfășurate pe raza localității Mădăras.

Concret, în cursul zilei de ieri, 9 iulie, polițiștii din cadrul Poliției orașului Ardud, au desfășurat activități pentru prevenirea accidentelor rutiere și depistarea autovehiculelor care prezintă defecțiuni, pe DN 19 A, în localitatea Mădăras, împreună cu specialiștii din cadrul RAR Satu Mare, ocazie cu care au aplicat 10 sancțiuni contravenționale, în valoare de 3 625 lei.

De asemenea, oamenii legii au ridicat cinci certificate de înmatriculare, după cum urmează: 2 certificate de înmatriculare pentru noxe peste limita legală admisă, 1 certificat de înmatriculare pentru anvelope uzate peste limita legală admisă, 1 certificat de înmatriculare pentru anvelope de alte dimensiuni montate pe autoturism decât cele prevăzute în certificatul de înmatriculare și unul pentru ITP expirat, fiind reținute și un set de plăcuțe de înmatriculare.

Sursa: IPJ Satu Mare

 

 

5 comentarii

  1. TABU Răspunde

    Trebuie verificate si atelierele neautorizate.

  2. Driver Răspunde

    Cele cu volan pe dreapta…radiate !!!

  3. Satmarean Răspunde

    Sunt o grămadă de epave re raza județului. Chiar mă întreb cum au trecut RAR -ul, cu multă șpagă clar !!!
    Multe sunt scoase din circulație afară, iar aici le măsculesc salarii și le vând ca bune. Pericole publice !!!. Sunt cimitire pe patru roți !!!. La dezmembrări cu ele !!!. Lupiscă mai multe acțiuni și radiate din circulație urgent !!!

  4. Sătmărean Răspunde

    Sunt binevenite astfel de controale.

  5. ciprian Răspunde

    De ce RAR nu trece în cartea de identitate a masinii toate dimensiunile legale a anvelopelor prevazute de cartea tehnica a masinii…trec doua dimensiuni, una de iarna si una de vara cu care este echipată masina si cu asta basta ….pe ei cine-i verifica de legalitatea actului întocmit?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.