Ultima actualizare: azi, 15:17

Locale

Problema câinilor fără stăpân, rezolvată! Vor fi capturați și sterilizați

După mai bine de un an în care au fost organizate mai multe licitații și la care nici o firmă nu s-a prezentat, Primăria Municipiului Satu Mare a reușit încheierea contractului pentru delegarea serviciului de gestionare a câinilor fără stăpân din municipiul Satu Mare.

Începând de miercuri, 3 iulie, de gestionarea câinilor fără stăpân, capturarea, adăpostul și sterilizarea lor se ocupă Asociația FreeLife Satu Mare.

12 comentarii

  1. Florin Răspunde

    Vai vai. Adevarul e ca era greu de anticipat asa ceva. De cand asteapta asociatia vieții lucrul ăsta. S-au tot plâns până au pus mana pe un contract cu statul.

  2. Adi Răspunde

    Vai #vai sunt Lucre și sunt dispusă să infiez căini vagabonzi cât mai învărstă cu nume KIKI dacă se poate.

  3. Johny Bravo Răspunde

    Na, acum chiar sunt curios ce vor face.

  4. Bahu Răspunde

    Multumiri infinite , Primariei , pentru decizia luata ! In sfarsit soarta sarmanilor caini a ajuns in maini bune . FREE LIFE , pentru totdeauna !

    • Pixulescu Răspunde

      Da, o să aibă carmencita bani de excursii în străinătățuri …
      Bieții căței, vai de mama lor!

      • Nelu Răspunde

        Qui est Carmencita?Sper ca nu iubita mea vecina cu o ceata de maidanezi pe care-i plimba noaptea spre disperarea vecinilor!

  5. ciprian Răspunde

    Subiectul câinilor vagabonzi e o problema care din pacate e rezolvata doar din vorbe…când e vorba de fapte dăm înapoi. jonglăm cu vina de la unii la alții, insa cazurile de oameni atacati de caini cresc de la an la an…totul nu e decât o șaradă bine pusă la punct pentru a da doar impresia că se va face ceva în ceea ce privește câinii.

  6. x-ulescu Răspunde

    In fotografie este gașca psd sm.
    Ne pregătim de “o nuntă câinescă”
    Aici se va da… , si se va lua… .
    Nu contează.
    Doar să fie.

  7. 007 Răspunde

    Of, Doamne,Doamne….mereu,dar mereu,ca un facut ,analizam efectul si nu cauza .pentru ca nu vrem rezolvare unui fenomen ci smenuirea banului public. Iata ce spune Ordinul nr. 1/2014 pentru aprobarea Normelor privind identificarea şi înregistrarea câinilor cu stăpân emis de preşedintele Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA),,posesorii de câini riscă amenzi între 2.000 şi 5.000 de lei dacă nu le implantează animalelor de companie un microcip de identificare şi nu le înregistrează la medicul veterinar” .Deci proprietarii de caini sunt obligati sa-i puna cip,cainelui.Indiferent ca este persoana fizica,juridica si/sau institutie publica.Atunci cum nu pot fi indentificati stapanii acestor caini si sa se aplice legea?Aaaaaaaa, n-au fost microcipati ?Atunci cine raspunde, ca nu s-au verificat din 15.03.2014, cand a intrat in vigoare acest Ordin, si pana azi,toti proprietarii de caini, daca i-au pus microcip sau nu,de catre Politia Animalelor,Veterinari si/sau institutii abilitate in acest sens ?!?!
    Deci nu respectam nimic si nimeni ,din tot ce ne-ar duce spre civilizatie,nu asa-i,dar comentam ?!
    P.S.Tot in acest sens alta chestie, miercuri a fost semnat decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea şi completarea Legii nr. 249/2015 privind modalitatea de gestionare a ambalajelor şi a deşeurilor de ambalaje, prin care introducerea pe piaţa naţională a pungilor de transport din plastic subţire şi foarte subţire cu mâner va fi interzisă începând cu data de 1 iulie 2018, iar de la 1 ianuarie 2019 se interzice şi comercializarea acestora.Acesta lege este valabila doar din momentul publicarii ei in Monitorul Oficial,daca nu sunt alte prevederi de termen,privind intrarea in vigoare.S-a vedem …daca si cat va tine acest lucru,repet,intr-o tara cu indivizi ,in mare majoritate,blocati in propria mediocritate a EU-lui

  8. y Răspunde

    Personal mă bucur, să vedem la lucru profesioniștii, dar să-și vadă de treabă. E mai ușor să tot comenteze de pe margine.

  9. cetatean67 Răspunde

    Super, de aici incolo persoanele nevinovate vor fi atacati de caini sterilizate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.