Ultima actualizare: azi, 08:47

Locale

Reparații provizorii la drumul spre Amați. Lucrările încep săptămâna viitoare

Consiliul Județean Satu Mare informează participanții la trafic că în cursul zilei de marți au fost verificate lucrările de întreținere care se realizează pe drumul județean DJ 193A, iar împreună cu firma executantă s-a găsit o soluție provizorie de îmbunătățire a condițiilor de circulație în zonele de intravilan a localităților Amați, Rușeni și Tătărești, până la reluarea investiției de modernizare.

Astfel, pentru îmbunătățirea suprafeței de rulare rutieră și reducerea emisiilor de praf, se va așterne un strat de emulsie și criblură. Lucrările vor începe în data de 10 iulie 2019.

În acest fel, pe drumul județean DJ 193A, va crește nivelul de siguranță, respectiv confortul participanților la trafic, iar mediul va fi protejat.

 

2 comentarii

  1. calin Răspunde

    Cu vitezomanii ce face-ți ?
    N-am văzut în viața mea oameni mai grăbiți “să ridice praful”, și se mai plâng că nu-i bun drumul, eu aș mai face niște gropi să nu poată proștii să meargă cu viteză.

  2. Cineva Răspunde

    Nu dor vitezomani ridica praful in sus ci si camioanele care poarta pietriș merg de parca sunt pe autostrada si noi in desert iar consiliul judetean a uitat sa vina sa il ude cum a promis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.