Ultima actualizare: azi, 20:54

Locale

Samuela Rigo, mesaj emoționant după externarea din spital

Samuela Rigo, tânăra mămică din Satu Mare ce a fost rănită grav într-un accident produs în județul Maramureș, a reacționat pe Facebook după ce a fost externată din spital. Aceasta a ținut să le mulțumească tuturor celor care i-au fost alături într-o perioadă extrem de dificilă, și anume numărului mare de donatori, personalului medical din cadrul Spitalului Județean Baia Mare și, nu în ultimul rând, familiei.

Peste 300 de persoane au donat sânge pentru sătmăreanca Samuela Rigo, rănită grav în urma unui accident produs în data de 24 iunie 2019. Tânăra mămică în vârstă de 31 de ani a trecut astfel cu bine peste operație și a fost externată vineri, 12 iulie. Samuela are numai cuvinte de laudă pentru personalul medical de la Spitalul Judeţean de Urgenţă “Dr.Constantin Opriş” Baia Mare.

,,Pentru ca dupa atata timp am ajuns in sfarsit acasa…vreau sa multumesc din nou tuturor pentru ca mi-ati fost alaturi in toata perioada asta. Dar astazi in special vreau sa multumesc din suflet celor de pe sectia Ortopedie si Traumatologie de la Spitalul Dr. Constantin Opris din Baia Mare. Cand ai oameni de calitate langa tine, totul pare mai usor. Multumesc ca mi-ati facut suferinta si sederea mult mai usoara, multumesc pentru profesionalismul de care ati dat dovada…pentru amabilitatea si interesul cu care tratati pacientii, pentru ca faceti toate astea fara sa acceptati vreun ban. Medici, asistente, infirmieri…toti ati fost pentru mine o sursa de putere. Sunteti un exemplu demn de urmat intr-o tara sufocata de coruptie. Da, se poate si in Romania!”, este mesajul Samuelei Rigo.

2 comentarii

  1. motociclist Răspunde

    ete aci comentariu:adicale doftorii de la baia mare este mai buni(aci are dreptate) si ca 300 au donat pentru matracuca ce se plimba cu motoru, a provocat un accident vb la aia din club brava ei ce tupeu are si ce se baga. pai futuvangura, de era un copil cu leucemie cati donati jegurilor daca nu avea parintele anfitron citez, cand ia luat bolidul in martie (nu ne lasam la soacra). tot aia cu bani atrag prosti si lingai ca voi aia marii donatori.
    PS. Merg pe patru roti si dau prioritate la donatorii de organe desi uneori nu merita.

  2. altu fara bmw Răspunde

    Așa e cum spui @motociclist. Anul trecut a murit un copilaș de nici 10 ani de leucemie. Tot am scris dar săracul nici articol nu a meritat! Iar asta cu copii mici se plimbă cu motoreta. Aia îi trebuie. Dar parcă și văd cum va tot merge până va reuși până la urmă. Cu codul rutier opțional.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.