Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Sătmărenii, printre cei mai mari restanțieri la bancă. Topul județelor

Populația și firmele din județul Satu Mare se numără printre cei mai mari restanțieri la bancă. Sătmărenii se află pe locul patru în topul realizat în funcție de ponderea sumelor restante în totalul împrumuturilor contractate.

Datele au fost prezentate de wall-street.ro, care citează Banca Națională a României. Totalul creditelor, atât în valută, cât și în lei, acordate populației și firmelor din România de către instituțiile financiare au ajuns la finalul lunii mai, la 259,658 miliarde de lei. Suma este cu 7,3% mai mare față de aceeași lună a anului anterior, mai scrie sursa.

Din cele 41 de judete ale Romaniei, cel mai mare procent de credite restante din totalul celor acordate se gaseste in judetul Botosani, respectiv 8,02%. De cealalta parte, cel mai mic procent se inregistreaza in judetul Olt, unde creditele restante reprezinta doar 1,66% din totalul creditelor acordate. Județul Satu Mare se află pe locul patru, creditele restante reprezentând 5,6% din totalul celor acordate.

6 comentarii

  1. satmareanu' Răspunde

    Ce conteaza? Noroc ca avem Burger la 25 de lei in centru, festival cu muzica si voie buna, banca asteapta 🙂

  2. Rodica Răspunde

    Pai daca avem un nivel de trai mai mult decat excelent , daca avem salarii mult peste salariul mediu net pe tara , daca avem o industrie , comert , prestari servicii , înfloritoare , in continua expansiune ?

  3. x-ulescu Răspunde

    am salar de Logan Eu vreau Mercedes ..am salar de apartament dar EU vreau casa pe pamant , zone frumoase in Romania dar EU fac concediul in tailanda si banca da banii…de acolo sunt restantele..din fite

  4. Dragnea Răspunde

    Mai votați psd…

    • sica mandolina Răspunde

      votati liberalii ,usr ,si plus ,si o sa vedeti atunci restantieri la banci

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.