Ultima actualizare: azi, 18:14

Locale

VIDEO. La un pas de tragedie! Șofer filmat în timp ce depășește o coloană de mașini

Un șofer inconștient a intrat în depășirea unei coloane de mașini și a fost la un pas să provoace o adevărată tragedie. Totul s-a întâmplat în urmă cu două zile, momentul fiind surprins de o cameră de bord.

Imaginile video înregistrate de o cameră de bord arată cum un şofer a intrat într-o depăşire neregulamentară și a fost la un pas să producă un dezastru rutier. Filmarea ne-a fost trimisă pe adresa redacției de unul dintre cititorii Portal SM.

Imaginile au fost surprinse în 21 iulie, pe porțiunea de drum între Petrești și centura de ocolire Carei: ,,Șoferul este conștient că nu are suficient spațiu de a depăsi coloana de mașini, dar se bagă totuși în depăsire cu o viteza destul de mare făcând flashuri să mă dau la o parte ca să poată el depăși. Am evitat impactul la limită, trăgând dreapta până aproape de acostament”, a declarat sătmăreanul care ne-a trimis imaginile înregistrate cu camera de bord.

 

 

4 comentarii

  1. dingdong Răspunde

    Passat …. verje bele a Fa….

  2. Rroman Răspunde

    “Doar soferii cu BMW-uri conduc prost”
    De “profesionistii” cu Passat nu aveti ce comenta? Cand rromanul coboara din Dacie si se urca in VW.

  3. Anonim Răspunde

    Criminal de doi bani și prostu se cunoaște după figurile din trafic .Filmare buna pt un eventual incident în trafic ,”Domnule judecător uita și în filmarea din presa cum se comporta merita maximul de pedeapsa.”

  4. Nelu Răspunde

    Și în mine era să intre unul cu X6, a depășit o coloana cu 5 masini. I-am văzut și transpirația de pe fata, aveam vreo 70km/ora, el vreo 140 km, frână brusc și am tras dreapta cat am putut sa încapă bossul cu X6. Bine că s-au putut evita, har domnului. Drumuri bune va doresc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.