Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

Ambulanţa arată cum a intervenit în cazul tinerei care a căzut de la etajul 7

Ambulanţa Satu Mare arată, printr-un comunicat de presă transmis astăzi, cum a intervenit în cazul tinerei de 20 de ani care a murit după ce a căzut de la etajul 7 al unui bloc din Satu Mare.

“In cursul zilei de 25.08.2019  la orele 00:51, Serviciul de Ambulanta Judetean Satu Mare este solicitat prin dispeceratul 112, sa intervina pentru o pacienta gasita traumatizata in urma precipitarii de la alt nivel, in fata cladirii de mai multe etaje pe bulevardul Closca colt cu strada Careiului.

La locul solicitarii s-a deplasat un echipaj medical de urgenta tip C2, cu medic, care la orele 00:57  a gasit pacienta in coma profunda, cu tensiune arteriala nemasurabila, motiv pentru care s-a efectuat protezarea cailor aeriene, ventilatie mecanica si reumplere volemica urmat de transportul pacientei la spital.

Cazul a intrat in atentia Politiei, urmand sa se stabileasca imprejurarile in care s-a produs evenimentul”, arată Ambulanţa Satu Mare.

Amintim că o tânără de doar 20 de ani din municipiul Satu Mare a murit în noaptea de sâmbătă spre duminică după ce a căzut de la etajul 7. Încă nu este foarte totul clar, dar se presupune că fata s-ar fi aruncat intenţionat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.