Ultima actualizare: azi, 12:57
Locale

Angajări la Spitalul Județean Satu Mare. Zeci de posturi de medici, asistenţi şi brancardieri

Angajări la Spitalul Județean Satu Mare. Conducerea unității a demarat în acestă lună angajarea a circa 40 de persoane în cadrul unității, fiind vorba despre medici specialiști, asistenți și brancardieri.

Sunt scoase la concurs un post de medic rezident specializarea Pediatrie, un post de medic la Anestezie şi Terapie Intensivă, un post de medic la cabinetul de Obstetrică-Ginecologie din Tăşnad, un post de medic ORL la cabinetul din Tăşnad, un post de medic la Cabinetul Neuropsihiatrie infantilă din cadrul Ambulatoriului Integrat, două posturi de medic specialist la laboratorul Radiologie din Tăşnad, un post de medic la Oftalmologie, trei posturi de medici specialiști pe medicină de urgenţă la UPU Satu Mare, un medic pediatru la UPU, un medic de biolog la Laboratorul de analize medicale.

Angajări la Spitalul Județean Satu Mare – Înscrierile la concurs se pot face până în 30 august.

Spitalul mai angajează doi psihologi, unul pentru Centrul de sănătate mintală din Satu Mare şi unul la Secţia Medicină internă din Tăşnad, doi tehnicieni imagistică la Labroratorul de radiologie şi imagistică medicală – Centrul CT şi IRM.

De asemenea, sunt scoase la concurs 10 posturi de brancardieri pentru Unitatea de Primiri Urgenţe – SMURD

În această lună Spitalul a mai organizat concurs pentru angajarea a 17 asistenţi medicali.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Sătmăreanul Adrian Rus, pedepsit de Ungaria după ce-a fost convocat la naționala României

Sătmăreanul Adrian Rus, pedepsit de Ungaria după ce-a fost convocat la naționala României.  Fotbalistul sătmărean Adrian Rus (23 de ani) ar fi...

Închide