Ultima actualizare: azi, 22:15

Publicitate

Din pasiune pentru design, Archicraft a lansat astăzi un magazin online. Reduceri de până la 30%

Din pasiune pentru amenajările interioare, Archicraft SRL, firma cu cea mai mare vechime din Satu Mare, în domeniul de arhitectură, amenajări și design interior, vine în ajutorul sătmărenilor care apreciază frumosul și își doresc cu adevărat să își decoreze locuințele și spațiile de lucru cu produse de design și de cea mai bună calitate.

Înființată în 2003, Archicraft și-a consolidat un loc important în domeniul designului interior, iar când vine vorba despre oamenii care vor să facă cunoștință și să acceseze această `lume vastă` a amenajarilor interioare, reprezentanții magazinului își deschid porțile și își prezintă ideile cu privire la tot ce înseamnă crearea sau reamenajarea unui spațiu rezidențial, birou, restaurant sau spațiu destinat oricărui public. Archicraft pune la dispoziție materiale, finisaje, articole și piese de mobilier potrivite oricăror nevoie și bugete de investiție. 

Dacă până acum, magazinul a putut fi accesat fizic în showroom-ul situat pe strada Aurel Popp nr.2, din municipiul Satu Mare, începând de astăzi, 9 august, produsele și serviciile Archicraft pot fi accesate și online, iar visul sătmărenilor de a avea o locuință decorată ca la carte, cu cele mai noi și deosebite produse, este la doar câteva click-uri distanță. Noua platformă online shopping, pe nume Archicraft.Shop vine cu un portofoliu extrem de bogat pentru acest start, cu peste 700 de produse individuale la cele mai bune prețuri de pe online.

Archicraft.Shop vine în sprijinul sătmărenilor cu următoarele categorii de produse:
–           Living
–           Baie
–           Office
–           Bucătării
–           Kids
–           Dormitor
–           Iluminat
–           Ceramică
–           HoReCa
–           Deluxe collection

 Lansarea oficială a noii platforme online are loc astăzi, 9 august, iar cei de la Archicraft au pregătit clienților o surpriză cu totul deosebită, și anume, un grand opening cu reduceri de până la 30% la multe produse din categoriile menționate, cât și un voucher cu discount de 5%, cu valabilitate 7 zile. De asemenea, clienții pot beneficia de consultanță gratuită în amenajarea locuinței. Mai mult decât atât, Archicraft Shop asigură livrarea gratuită a tuturor comenzilor de peste 350 lei în întreaga țară, iar dacă ești din Satu Mare, poți opta modalitatea de ridicare a comenzii direct din showroom-ul sau depozitul Archicraft.
Așadar, dacă sunteți în căutarea ultimelor apariții și tendințe în materie de design interior, nu ratați marea deschidere a magazinului online Archicraft Shop și profitați astfel de această promoție consistentă. Pentru mai multe detalii, accesați acum site-ul https://archicraft.shop pentru a vă configura din timp lista de dorințe pentru acest sezon.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.