Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

FOTO. Apel umanitar! Băiețelul (10 ani) unui pompier are nevoie urgent de ajutorul nostru

Pompierii sătmăreni au dat startul unei campanii umanitare pentru a-l ajuta pe Tomi, copilul unui coleg. Băiețelul în vârstă de zece ani a fost diagnosticat cu leucemie, iar tratamentul care îi poate salva viața costă zeci de mii de euro, depășind cu mult posibilitățile familiei.

,,Vestea că acest copil vesel și frumos a fost diagnosticat cu o boală cruntă ne-a redus pe toți la tăcere. Lui Tomi, băiatul în vârstă de 10 ani, al colegului nostru plt. maj. Iosif Barna, i s-a făcut rău în timp ce se afla într-o excursie la Budapesta și în scurt timp i s-a pus diagnosticul: Leucemie acută limfoidă. Analizele, investigațiile de specialitate, internările și transferurile între spitale s-au derulat cu repeziciune și toate cu foarte mari costuri. Tomi a ajuns la Central Clinic a Universității din Debrecen (Ungaria) și a început de ieri un tratament intensiv și agresiv cu citostatice, care va dura 2 ani, timp în care cel puțin unul dintre părinți se va muta în Debrecen”, spun pompierii sătmăreni.

Pompierii s-au mobilizat și fac tot posibilul pentru a-l sprijini pe Tomi. Salvatorii fac un apel către toți sătmărenii cu suflet mare.

,,Cheltuielile cu investigațiile și intervențiile de specialitate, cu tratamentul (în primă fază aproximativ 32000 euro), dar și cu chiria depășesc cu mult veniturile familiei. Noi, pompierii sătmăreni ne-am mobilizat cu toții și, în zilele ce urmează, ni se vor alătura și colegi din celelalte arme din structurile județene. Le mulțumim tuturor și facem un apel către toți cei care doresc să îl ajute pe colegul nostru cu donații în bani să o facă ținând cont de faptul că într-o astfel de situație orice sumă, cât de mică, este de un real folos”, este apelul pompierilor.

Banii se pot vira în contul: RO58RZBR0000060012007755, deschis la Raiffeisen Bank Satu Mare.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.