Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

Eliberat după ce a jefuit trei femei, un tâlhar a recidivat imediat. A comis alte două atacuri

La două săptămâni după ce a fost eliberat condiţionat, înainte de a-şi ispăşi pedeapsa la care a fost condamnat pentru că a jefuit trei femei într-o singură zi, un tâlhar din Oradea a comis două noi atacuri, în plină zi, pe o stradă din municipiul Oradea, informează adevărul.ro.

Potrivit sursei citate, Bica László Lóránd a comis tâlhăriile săptămâna trecută, pe 6 august, şi a fost prins la scurt timp după cel de-al doilea atac, fiind arestat preventiv pe 8 august, pentru o perioadă de 30 de zile, sub acuzaţia de tâlhărie. Ambele fapte, orădeanul în vârstă de 22 ani le-a comis în cartierul Rogerius din municipiu, alegându-şi ca victime femei în vârstă, la fel cum a făcut şi vara trecută, când a tâlhărit de lănţişoarele de aur trei femei într-o singură zi.

Bărbatul a fost arestat preventiv şi trimis în judecată pentru tâlhărie în formă continuată, fiind condamnat definitiv în luna noiembrie a anului trecut la 1 an şi 8 luni de detenţie, pedeapsă pe care a ispăşit-o în Penitenciarele Oradea şi, apoi, în cel din Satu Mare. Deşi bărbatul a solicitat în două rânduri să fie eliberat condiţionat, în aprilie iar apoi şi în iulie, cererile i-au fost respinse de Judecătoria Satu Mare, care a considerat că nu a dat dovezi de îndreptare.

Bărbatul a contestat, însă, soluţia, la Tribunalul Satu Mare, care, pe 24 iulie, i-a şi admis-o, invocând faptul că Judecătoria nu a analizat corect cererea şi dovezile de îndreptare prezentate de deţinut iar soluţia de respingere a cererii de eliberare condiţionată a fost neîntemeiată. Ca atare, Tribunalul a desfiinţat hotărârea iniţială şi a dispus admiterea cererii de eliberare condiţionată, iar Bica a fost lăsat liber, ca să se întoarcă acasă unde, două săptămâni mai târziu, a comis două noi tâlhării.

Sursa: adevărul.ro

3 comentarii

  1. Daniel Răspunde

    Romania lucrului bine făcut!

  2. Coco Cutunio Răspunde

    Lui de fapt ii place-n puscarie ,si nu inteleg de ce-i mai dau drumul !!

  3. Serena Răspunde

    Mal drept Somes si un glont in cap.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.