Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

FOTO. Dirijorul Mircea Câcu, omagiat public cu ocazia pensionării

În cadrul Festivalului Vinului – desfășurat recent la Beltiug – un moment emoționant l-a constituit cel în care dirijorul de fanfare Mircea Câcu, proaspăt pensionar, a fost omagiat public, prin acordarea unei Diplome de Excelență din partea Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare pentru laborioasa sa activitate pusă în slujba promovării muzicii de fanfară în județul nostru.

Acest eveniment a coincis și cu aniversarea a 20 de ani de existență a Fanfarei din Beltiug. În toți anii aceștia, sub îndrumarea profesorului Câcu, au trecut sute de tineri nu numai în Beltiug, dar și multe alte localități ale județului. Formațiile instrumentale conduse de acesta, au câștigat nenumărate premii la concursurile de gen, atât pe plan intern cât și internațional, făcând astfel cunoscute și apreciate prestațiile execelente ale fanfarelor sătmărene.

Mircea Câcu și-a dedicat întreaga viață muzicii, cu răbdare, tenacitate și pasiune, inițiindu-i în tainele ei pe foarte mulți tineri și copii.

Desigur, ieșirea la pensie nu înseamnă și retragerea din viața artistică, dirijorul Mircea Câcu urmând să pregătească pe mai departe, fanfara din Beltiug.

2 comentarii

  1. Unu' Răspunde

    Să sugă p@la de căcănar, turnător ordinar!
    Acest specimen pe care cu greu îl poți numi “om” a distrus viața multor oameni în avântul său pupincurist! Sper să nu se bucure prea mult de pensie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.