Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

MĂRTURII! 5.000 de euro un post la Spitalul Judeţean Satu Mare?!

Mii de euro pentru un post în cadrul Spitalului Judeţean?! Mai mulţi sătmăreni au afirmat pe pagina noastră de Facebook că posturile din spital ar costa câteva mii de euro. Sătmărenii respectivi spun că în trecut un post a costat 2.000 de euro iar acum “preţul” ar urca până la 8.000 de euro.

În cazul în care zvonurile sunt adevărate situaţia ese foarte gravă. Evident că nimeni nu va recunoaşte un astfel de caz, el trebuie bine documentat de către cei specializaţi în aşa ceva, însă este greu de crezul că iese fum fără foc. Redăm mărturiile sătmărenilor, fără niciun fel de interpretare:

– Aproximativ 5 000 euro..costa postul de asistent..asa e dacă nu este DNA in Satu Mare – așa este și nici nu îți face contract nedeterminat ci numai pe 1 an am înțeles.. Dacă vrei să mai rămâi mai decartezi cv €

– Fuck 8000 ca să ce sa ii bagi în pământ pe alți….. Nici nu aveți habar de medicina dar vreți sa fiți acolo…. Stați acasă mai bn

– Poate că posturile sunt ocupate de luni de zile doar că obligația lor e să publice……

– Mita este foarte mare cam injur de 8000 de euro.nu stiu ce fac autoritățile de ce nu ii mai controlează ca camera ascunsă si ce experiență daca nici nu-i lasa sa lucre.să le fie rușine că si acuma asa merge.si ce rost are să-ți faci experiență daca după un an iti spune poti pleca

– Da,sunt posturi,da cât e prețul?asta nu o zic? Cam 5000 € – acum 2 ani când s-au dat examen pentru post de asistent era 3000 de euro. Anul trecut deja a fost 5000. – Inflatia e 6000 deja

– Numai tot spuneti ca se mituiești ca nu este ADEVARAT!, si eu as fii dat euro daca asa se punea problema! Sunt pe bune examenele !Sa imi spuneti si mie la cine se da suma asta ptr un post, voi fii prima pe lista!

10 comentarii

  1. Gina Pațachina Răspunde

    Adica cum,pentru unii e o mare surpriza ca se da mita pentru posturile scoase la concurs de la Spitalul Judetean ???Ha,ha,ha !!

  2. Vlad Tepes Răspunde

    Daca s-ar vrea , situatia se rezolva simplu : politia trimite spre angajare un agent sub acoperire, cu bani marcati, si ai inlaturat situatia din sistem !
    Simplu.
    Dar am zis, daca s-ar vrea !!!

  3. anonymus Răspunde

    adevarul e ca șpaga reprezintă o garantie pentru intrarea în sistem, ca și la gestionari, numai că mita asta intra în buzunarul traficantului de influentă și a coruptului care ia șpaga!!!
    urmarea promovării concursului prin aceasta modalitate, candidatul consideră că această proba (darea de mită și luarea de mită)reprezintă o caracteristică de baza după ce a fost angajat și trebuie să o mențină și să o practice în continuarev până la pensie, pentru că e tradiția sau cutuma!!!!!
    cei care nu au stofă sau talent de șpăgar , nu au cum să promoveze un astfel de examen și pică testul!!!!!!!!!!
    pentru a promova un astfel de examen s impune ca una din calități e să fii șpăgar!!!
    spăgari din toate țările uniți-vă, că numai așa merge treaba!!!!!

  4. anonymus Răspunde

    apropo 5000 de euro era tariful pentru promovarea examenului în anul 2013 sau 2014, acum de când li s-au dublat salariile la cadrele medicale s-a dublat tariful.
    va rugăm ca pe viitorul să numai ne induceți în eroare și să prezentati știri mai actualizate cu noile tarife la șpagă!!!!!!

  5. Carei Răspunde

    La spitalul municipal din Carei de multi ani de zile se cere 5000 Euro pe post de asistenta fara nicio jena. toata lumea stie ca se deconteaza la dna Lia si DNA nu face nimic.

  6. Candidat admis fara pos! Răspunde

    Buna seara! Eu de 2 ani am concurat la sp judetean, am luat scrisul si oralul am fost admis la concurs dar fara post! Stie cineva cat timp este valabil acel examen???? Dupa cunostintele mele ar trebui sa fiu instintat la vacantarea unui post pt care am promovat examenul??? Cine are cunostinta in acest domeniu sa ma lamureasca si pe mine!!!
    Multumesc!

    • cârcotaş Răspunde

      Păi dacă ai fost aşa bun la concurs ar trebui să ştii să-ţi răspunzi la întrebări. Şi pe ce post ai concurat mă rog? A dispărut postul de cum ai câştigat? Mare-i grădina Domnului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.