Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

FOTO. MApN, proiect destinat generațiilor tinere. Mesajul ministrului Gabriel Leș

Ministerul Apărării Naționale (MApN) a lansat un proiect destinat generațiilor tinere. Concret, la sediul Ministerului condus de Gabriel Leș, a fost semnat un acord de colaborare privind promovarea ofertei educaționale și profesionale militare între MApN, Asociația Națională a Cadrelor Militare în Rezervă și Retragere “Alexandru Ioan Cuza” și Asociația Națională a Cultului Eroilor “Regina Maria”.

Redăm mesajul transmis de ministrul Gabriel Leș:

,,Am semnat astăzi, la sediul ministerului, acordul tehnic de colaborare privind promovarea ofertei educaționale și profesionale militare între MApN și Asociația Națională a Cadrelor Militare în Rezervă și Retragere “Alexandru Ioan Cuza” și Asociația Națională a Cultului Eroilor “Regina Maria”.

Concret, din echipele care vor participa, în perioada următoare, la întâlnirile cu tinerii studenți și elevi din București și din țară, vor face parte și cadre militare în rezervă și retragere.

Experiențele lor de viață vor completa în mod armonios prezentările pregătite de colegii mai tineri. Generațiile tinere au nevoie de modele, au nevoie să cunoască și să înțeleagă profunzimea legământului pe care militarii îl fac cu țara, pentru a-și putea asuma, la rândul lor, responsabilitățile și provocările acestei nobile profesii.

Contăm pe implicarea rezerviștilor militari și îi asigurăm că vom rămâne la fel de deschiși colaborării în proiecte de asemenea tip, dar și altele, în beneficiul tuturor.”

5 comentarii

  1. soldatu svejk Răspunde

    in armata am invatat 3 lucruri , sa beau , sa mint ,si sa complectez ( sa fur ) , acum daca vreau sa ies la pensie anticipat ma vor PENALIZA ,pentru cat am fost in armata . In timp ce apv-istii au tot felul de pensii speciale,
    Ar trebui ca ministerul apararii sa plateasca si pensiile militarilor in termen ,pe perioada cat au fost in armata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.