Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

FOTO. McLaren de 100.000 de euro făcut praf în Cluj. Șoferul, din Certeze

McLaren de 100 mii euro făcut praf în Cluj. Un bărbat, în vârstă de 34 de ani, din Certeze a produs un accident rutier în județul Cluj. Accidentul a avut loc ieri după-masă din cauza vitezei excesive pe care sătmăreanul o avea.

„Un bărbatul de 34 de ani din Certeze, județul Satu Mare, în timp ce conducea autoturismul, pe fondul neadaptării vitezei într-o succesiune de curbe, ar fi pierdut controlul asupra vehiculului, intrând pe contrasens. Astfel, a intrat în coliziune cu un autoturism care venea din sens opus. În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul de 34 de ani a fost proiectat în afara părții carosabile, unde a intrat în coliziune cu un autoturism staționat”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Bărbatul vinovat conducea o mașină marca McLaren McLaren MP4-12C Coupe, în valoare de aproximativ 100 mii euro, iar potrivit presei clujene, acesta s-a făcut remarcat în Cluj-Napoca în repetate rânduri din cauza vitezei excesive pe care o avea în oraș.

Cei implicați în accident au refuzat, iniţial, să fie transportați la Urgențe pentru îngrijiri medicale, însă în cursul nopții două persoane din autovehiculul care circula regulamentar s-au prezentat la spitalul din Cluj.

16 comentarii

  1. x-ulescu Răspunde

    prostu tot prost ramane ,indiferent cat de scumpa e masina !! oare e diaspora ?

  2. m Răspunde

    alt bashinos cu aere de tzaran prost

  3. Satmarean Răspunde

    Vin acasa si in grandomania lor aproape ca omoara oameni nevinovati.

  4. Petrisorbulangica Răspunde

    Cand expresia “osan prost” devine pleonasm.

  5. Riki Răspunde

    Osan=low IQ

  6. altu fără bmw Răspunde

    L-a amortizat bine de tot!?

  7. DESTEPTUL :D Răspunde

    Oșanu’ țăran, tot țăran rămâne, indiferent ce mațșina are :))))) 😀

  8. Ciudatu' Răspunde

    Pacat ca doar masina s-a facut praf! Diaspora p.ulii!!Saltul de la stana la McLaren e prea mare!

  9. A Răspunde

    Macar castiga bine un service auto.

  10. M Răspunde

    probabil are bani si de service.

  11. #capsunari Răspunde

    Păcat ca n-a ajuns la Arsenie Boca, pe lumea ailalta! Tzaran prost! Sa-i vezi si la noi in parcare, ne-au invadat cu masinile lor de ItaliaGermaniaBelgiaUk s.a.m.d. si daca le spui loazelor să nu te mai blocheze, sa vezi cum sare sămânța de dovleac din ei si-ti sar la beregata intr-o italiano tzaraneasca demna de orice birjar! Apoi ce sa le urăm ? Un sincer va fan culo!

  12. Osan Răspunde

    Voi porniti PSD invidiosilor vai de capul vost ?Sinteti ca si Dancila stati si ii tineti cover Rosy Prostilor Diaspora o plecat la munca voi tot cu birfa si saracu ramineti fraierilor

  13. a Răspunde

    Stai la munca! Lasa-i pe altii in pace! Rupeti spatele la carat caramizi, stai acolo! A.. nu ai bani de concediu.. vreo2-3000 euro sa-i spargi in Romanica, sa vada lumea… ce? Cat sunteti de needucati? Ce sa vad la voi? Ce sa invat de la voi? Mai sunt si aici, “din aia care lucra”.
    Stati acolo! Noi nu va ducem doru’!
    PS: Rugam administratorul sitului, sa contacteze reprezentatii vanzari de pateuri, vegeta si alte conserve, sa-i intrebe care este valoarea vanzarilor dupa 23 august.
    Drum bun! Fara intoarcere! Catre vest!

  14. c-block Răspunde

    Ce mândru ar fi acum tata Ceaușescu! Să vadă cum a ieșit și a reușit făurirea omului de tip nou! Vin acasă să se dea grozavi dar să-i vezi pe ăștia pe acolo ce rupți în kuuur sunt toți! Mașina cu chirie la oră etalată în sensul giratoriu din Centrul Vechi, claxoane cu nemiluita și alte cele! Vin să ne f@tă vara și să se dea grozavi că în altă parte nici drq nu-i bagă în seamă! O, septembrie când mai vii! Când neuronii nu fac față la caii putere de sub fund!

  15. Nimeni Răspunde

    Osanul nu-i prost de felul lui, ii prost c-asa vrea el sa fie!

  16. Driver Răspunde

    Un singur lucru…
    Sa NU vina niciodata acasa acesti capsunari.
    Sa steie acolo in starinatate.
    Nu a chemat nimeni…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.