Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

FOTO. O polițistă a salvat, în ultima clipă, viața unui sătmărean care a vrut să se sinucidă

Ieri, 13 august a.c., la ora 23.14, un echipaj de poliție a fost solicitat în localitatea Băbășești întrucât un bărbat, de 32 de ani, ar fi fost agresat fizic de către o altă persoană.

Patrula de siguranță publică din cadrul Secției Poliție Rurală Satu Mare ajunsă în localitatea Băbășești, în curtea unei locuințe au identificat cu bărbat, de 32 de ani, care prezenta răni în zona capului, stabilind faptul că un bărbat, de 46 de ani, care locuia cu acesta în locuință i-ar fi provocat rănile. La scurt timp după sosirea echipajului, aceștia au fost alertați despre faptul că bărbatul, de 46 de ani, încearcă să se sinucidă prin spânzurare în grădina imobilului unde se aflau polițiștii.

Agent de poliție Macarie Daniela fără să stea pe gânduri a alergat în grădina imobilului unde l-a găsit pe bărbat agățat cu ajutorul unei funii, înfășurate în jurul gâtului, de un copac aflat în grădină. Văzând că acesta prezintă semne vitale, l-a eliberat din prinsoare, desfăcându-i nodul funiei cu mâinile și cu ajutorul unui cetățean a reușit să îl întindă pe pământ, salvându-i viața.

Agent de poliție Macarie Daniela își desfășoară activitatea în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare, la Postul de Poliţie Turulung, din anul 2017, an în care a absolvit Școala de Agenți de Poliție “Septimiu Mureșan” din Cluj-Napoca.

,,Felicitări colegei noastre pentru promptitudinea şi profesionalismul de care a dat dovadă! Prima, şi cea mai importantă atribuţie a Poliţiei Române – apără viaţa!”, este mesajul Poliției Satu Mare

7 comentarii

  1. Adrian Răspunde

    Felicitări!!!

  2. Cetățeanul turmentat Răspunde

    Mda, fac și polițiștii o faptă bună, brusc vuiește presa.
    Lasă că știm noi, ăștia simpli, că la o adică, cam trebuie să ne apărăm singuri.

    Cetățeni, apropo, vedeți să vă plătiți cu conștiinciozitate taxele, că doar pensiile speciale trebuie achitate la timp!

    • y Răspunde

      Ce faptă bună? La o adică a salvat pe făptuitor ca apoi acela să poată fi judecat. Dacă va fi închis va sta la confort frumos cu “meniul zilei” și toate cele cu căldurică, apă caldă o perioadă. Adică pe banii noștri.

      • Cetățeanul turmentat Răspunde

        Saracul om s-a spânzurat tocmai că sa scape de ancheta poliției. 🙂

  3. Y Răspunde

    Tipic romanesc. Nicicum nu-i bine, dacă l-a salvat, de ce l-a salvat? Dacă nu l-a salvat, de ce nu l-a salvat. Oricum felicitări domnișoarei polițist și sunt plin de optimism în ceea ce înseamnă viitorul Politiei Române.

  4. y Răspunde

    Constat în continuare că se analizează doar reprezentanții instituțiilor, în cazul de față Poliția Română și nu ne aplecăm puțin și asupra gradului precar de conduită ca om.

    • Anonim Răspunde

      Iar eu sunt un prost, fur nickname-uri toată ziua și scriu prostii. Nu fiți supărat pe tine, mi s-au terminat pastilele și trebuie cumva să rezist până luni. Atunci promit să mă duc la medic să-mi prescrie medicamentele pentru schizofrenie și cleptomanie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.