Ultima actualizare: azi, 12:19

Locale

Patronul Unicarm, Vasile Lucuț, a donat 45.000 de lei pentru copilul bolnav de leucemie

Patronul Unicarm, Vasile Lucuț, a donat 45.000 de lei pentru Tomi, micuțul fotbalist bolnav de leucemie.

,,Generosul om de afaceri Vasile Lucuț, administratorul SC UNICARM SRL Vetiș, a fost impresionat de drama prin care trece colegul nostru Iosif Barna, al cărui băiat în vârstă de 10 ani suferă de leucemie. Domnul Vasile Lucuț a donat astăzi 45000 RON pentru tratamentul de care are nevoie copilul, urmând a suplimenta această sumă cu încă aproximativ 25000 peste câteva zile”, spun pompierii sătmăreni.

Tomi, băiețelul unui pompier are nevoie urgent de ajutor

Pompierii sătmăreni au dat startul unei campanii umanitare pentru a-l ajuta pe Tomi, copilul unui coleg. Băiețelul în vârstă de zece ani a fost diagnosticat cu leucemie, iar tratamentul care îi poate salva viața costă zeci de mii de euro, depășind cu mult posibilitățile familiei. Salvatorii fac un apel către toți sătmărenii cu suflet mare.

,,Cheltuielile cu investigațiile și intervențiile de specialitate, cu tratamentul (în primă fază aproximativ 32000 euro), dar și cu chiria depășesc cu mult veniturile familiei. Noi, pompierii sătmăreni ne-am mobilizat cu toții și, în zilele ce urmează, ni se vor alătura și colegi din celelalte arme din structurile județene. Le mulțumim tuturor și facem un apel către toți cei care doresc să îl ajute pe colegul nostru cu donații în bani să o facă ținând cont de faptul că într-o astfel de situație orice sumă, cât de mică, este de un real folos”, este apelul pompierilor.

Banii se pot vira în contul: RO58RZBR0000060012007755, deschis la Raiffeisen Bank Satu Mare.

 

3 comentarii

  1. Latică Răspunde

    Da astia de la autonet nar putea si ei oare ?

  2. B Răspunde

    Ce ai cu Misi ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.