Ultima actualizare: azi, 18:24

Locale

FOTO. Se dau gratuit mii de beri. S-au împărțit cupoane în centrul municipiului Satu Mare

Festivalul de bere craft ,,Hops & Beats” vine cu o surpriză uriașă în acest an pentru băutorii înrăiți de bere și nu numai. Un număr de 5.000 de beri vor fi date gratuit în cadrul evenimentului ce va avea loc în perioada 9 – 11 august, în Piața 25 Octombrie din municipiul Satu Mare. Astfel, în această după-masă, organizatorii festivalului au început împărțirea cupoanelor pentru berile gratuite.

Acțiunea a avut loc în Pasajul Corneliu Coposu din centrul nou al orașului, iar sătmărenii care au trecut în această după-masă prin zonă au intrat în posesia acestor tichete extrem de valoroase. Pe lângă berile gratuite, cu ajutorul tichetelor, oamenii vor intra și într-o tombolă cu fel și fel de premii. Tichetele se vor da până în data de 7 august, iar echipa Hops & Beats Satu Mare le va împărți în diferite cartiere și străzi din municipiul Satu Mare.

O altă noutate este că din acest an berea va fi obţinută în schimbul jetoanelor

„Din acest an introducem sistemul de jetoane. Se vor putea cumpăra jetoane, cu care se va putea lua bere sau mâncare. Un jeton, adică o bere, va fi 5 lei. La alimente, la meniuri ne gândim că vor fi fripturi, iar preţurile în multiplu de 5 lei. Încercăm să oferim şi partea de alimentaţie publică la un preţ foarte accesibil. Jetoanele vor putea fi returnabile dacă nu se consumă”, a declarat Istvan Bura Maksay, coordonatorul evenimentului.

Noul sistem cu jetoane este introdus în special pentru a reduce timpul de servire, dar şi a uşura munca vânzătorilor. Adică totule ste simplu, dai un jeton şi primeşti o bere. Mâncarea va fi pregătită pe plite electrice, deci va fi un festival fără fum!

Noul concept “Hops & Beats” lansat anul acesta oferă participanților nu doar o reconectare cu comunitatea și tradiția locală de bere craft ci și o experiență inedită de muzică instrumentală live pe genurile rock, jazz, pop, electronic și reggae.

Vor concerta formaţii precum Vița de Vie, Mihail, The Mono Jacks, Mr. President și IRIS

 

 

Un comentariu

  1. Stefan Răspunde

    Sefu ce ar fi daca ai da salariile la timp, fara intarziere si daca iti mai raman bani dai si jetoane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.