Ultima actualizare: azi, 08:47

Locale

FOTO. Sute de sătmăreni revoltaţi! Plin de gunoaie, şobolani şi miros insuportabil!

Sute de sătmăreni sunt revoltaţi de serviciile de salubrizare din Satu Mare. Mai multe persoane ne-au trimis fotografii în această seară, afirmând că nu mai suportă situaţia. Practic, tomberoanele sunt pline de gunoaie, iar din cauza căldurii mirosul este insuportabil şi e plin de şobolani.

“Aşa arată tomberoanele din faţa blocului. Nu mai putem deschide geamurile. Se simte şi la etajul 4 un miros insuportabil. De parca nu am fi oameni. Nimeni nu ne ajută. Aceste tomberoane sunt în Carpați 1 str. Clăbucet. Punct de colectare 535”, ne-a transmis o sătmăreancă.

Un alt sătmărean ne-a scris în numele a peste 100 de locuitori, tot din Carpaţi. Oamenii sunt hotărâţi să depună sesizare la Garda de Mediu.

“Vă scriu în numele a peste 100 de locatari, suntem disperați, am strâns semnături, am depus la primărie, nu sa rezolvat nimic. Anul trecut s-au montat tomberoanele de gunoi exact lângă aceste scări, am primit promisiunea de la domnul primar că nu vor exista probleme. Suntem în secolul 21, e inadmisibil ca într-un cartier cum este Carpaţi 2 să existe asemenea situație. Asta este la ora actuală afară, în faţa geamului meu. Firma de salubritate a fost ieri, a golit 2 tomberoane şi a plecat. Celelalte două au rămas arhipline, iar pe jos o mizeri ce nu se poate exprima în cuvinte. Miroase insuportabil, se adună șobolanii. Nu este posibil să fie situate atât de aproape de geamurile noastre, unde se joacă copiii, să nu putem să deschidem geamurile de miros”, ne-a transmis un alt sătmărean.

3 comentarii

  1. Pop Ioan Răspunde

    Bine ca l-i s-a aprobat marirea , scuze,’reasezarea” , preturilor.Si cu banii pe care Florisalul le-a incasat ilegal de la populatie pt colecterea “selectiva” ce este? Sau Silica primeste inca un apartament undeva pe glob?

  2. Antichrist Răspunde

    La cules de mălai cu ăştia. 🙂

  3. Ardelean Răspunde

    Tarr-e multe articole pe subiectu asta in ultima vreme. Usor atipic. Se pregateste ceva?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.