Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

Ofertă imbatabilă de locuri de muncă! Sumiriko AVS Romania vă așteaptă cu salarii mai competitive

Un loc de muncă bun se caracterizează prin faptul că, atât angajații noi cât și cei vechi, sunt apreciați de companie, angajatorul fiind preocupat în permanență pentru a oferi angajaților condiții de muncă optime.

Sumiriko AVS Romania este conștient de acest fapt, și de acum îi așteaptă cu un salariu mult mai motivant și mai atrăgător, începând din septembrie, pe aceia care vor să facă parte dintr-o echipă deosebită.

Momentan, sunt căutați: operatori în producție, electricieni, lăcătuși și stivuitoriști al căror efort se recompensează cu un pachet de beneficii extrem de atrăgător, fiind net superior celor oferite de companii cu activitate similară.

Dacă motivele prezentate nu au fost suficient de convingătoare, îți mai spunem și faptul că, lunar, pe lângă remunerația în bani, beneficiezi și de bonuri de masă, și de o masă caldă zilnică. Pe lângă toate acestea, compania îți oferă posibilitatea deplasării gratuite la și de la locul de muncă, iar dacă este necesar, îți decontează contravaloarea abonamentului la mijloacele de transport în comun.

Nu ai mai lucrat în asemenea domeniu de activitate? Nu ai experiență? Nu-ți face griji! Sumiriko AVS Romania are grijă ca toate tainele meseriei să le însușești de la cei mai buni. Iar dacă, consideri că ai suficientă motivație  pentru ați îmbunătății realizările și cu rezultatele tale să contribui și mai mult la  succesele firmei, avem o vestă bună! În cadrul firmei, oricând poți participa la cursuri de formare profesională, poți fi oricând avansat în post, avansare care, bineînțeles, este însoțită de un nou pachet de beneficii.

Sumiriko AVS Romania este deplin conștient de faptul că angajații loiali, trebuie apreciați, motiv pentru care, se pregătește nu numai cu bonusuri atrăgătoare de mai multe ori pe an, dar și actualele salarii vor suferi o majorare indiferent de postul ocupat! Indiferent că ești lăcătuș sau stivuitorist, poți fi sigur că eforturile tale vor fi răsplătite, iar pe lângă colectivul model și salariul lunar îți va da motive de bucurie!

Este un sentiment de satisfacție dacă angajatorul nu numai promite, dar își și pune în practică promisiunile lansate. Sumiriko AVS Romania este un exemplu pentru acest lucru! Nu sta pe gânduri! Aplică încă azi la joburile oferite și în curând contul tău bancar îți va dovedi că ai făcut alegerea perfectă, alăturându-te echipei noastre de succes.

Cererile se pot depune la sediul societatii noastre in Parcul Industrial Sud Nr 11, la adresa de e-mail [email protected] sau pe facebook: http://www.facebook.com/SumiRikoAVSRomaniaSRL

Detaliile se pot solicita la numele de telefon: 0261-706-110 sau 0261-706-749 in intervalul orar 08:00 -16:30

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.