Ultima actualizare: azi, 20:44

Locale

FOTO/VIDEO. Dăncilă la Racșa: Promit să revin ca președinte

Viorica Dăncilă a fost primită cu aplauze și cu foarte multă căldură în comuna Racșa, acolo unde și-a lansat, în această după-masă, duminică, 25 august, candidatura la prezidențiale. La finalul discursului său, premierul le-a făcut răcșenilor o promisiune.

Premierul le-a mulțumit răcșenilor pentru primirea de care a avut parte și le-a promis oamenilor că va reveni în localitate după ce va câștiga alegerile prezidențiale.

,,Vreau să vă mulțumesc pentru primirea călduroasă. Modul în care ne-ați primit dumneavoastră azi ne-a dat mai mult curaj și cred că începerea strângerii semnăturilor de aici de la Racșa îmi va purta noroc. Am încredere în dumneavoastră, am încredere în echipa mea și vă promit că pe 25 noiembrie mă întorc ca președinte”, a declarat Viorica Dăncilă.

După acest moment, premierul ,,a colindat” străzile din Racșa și a intrat în casele oamenilor, stând de vorbă cu aceștia.

Evenimentul de la Racșa s-a încheiat în căminul cultural din localitate, acolo unde oamenii au fost invitați la un ospăț.

7 comentarii

  1. Zi-le d-l Geo Răspunde

    Si eu sper sa se intoarca cind va fi presedinte . Adica niciodata !!!! Va dati seama ce poate locui in capul femeii asteia ca sa creada ca va fi presedinte? Si asta ne conduce pe noi ca prim ministru…..

  2. Driver Răspunde

    Foarte corect ai zis.
    O analfabeta proasta !

  3. c-block Răspunde

    Problema @driver este că face parte din specia de politician cea mai periculoasă. Are putere în mână, e limitată și perseverează în prostie. Baiul e că mai sunt care o s-o voteze și nu puțini.

  4. Tabu Răspunde

    A cumparat pe osenii cu o masa frumoasa.

    • Road Runner Răspunde

      Bre, nu mai mere cu punga de orez şi flaconu de oloi, a crescut nivelul, ce ştim noi ăştialalţi…

  5. dr storm Răspunde

    mari lingai in frunte cu primarul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.