Ultima actualizare: azi, 13:55

Locale

FOTOGALERIE. Rareş Bogdan, “escapadă” în Ţara Oaşului.

Europarlamentarul PNL Rareş Bogdan s-a aflat astăzi în oraşul Negreşti Oaş, participând la cununia unui oşan care are afaceri în Londra.

El a avut o întâlnire cu colegii din PNL la sediul din Negreşti Oaş, după care a mers la cununia la care a fost invitat.

Evident că nu a ratat momentul să facă fotografii în pitoreasca Ţara Oaşului, pe care să le posteze pe reţeaua facebook.

“Tara Oasului, intalnire cu ai mei colegi liberali din Negresti Oas si nunta si botez intre Certeze si Negresti. Unul dintre cei mai mari angajatori romani din Londra s-a intors acasa, intre osenii lui sa isi crestineze pruncul si sa se insoare cu Adriana tot osanca si ea. De pe 01 septembrie se intorc cu totii prin strainataturi, mai vin peste 1 an si eventual, de Craciun si de Pasti cei mai cu dare de mana. Traditii si Obiceiuri din Romania care nu moare si nici nu se preda. #iubimromania Iubim Romania normala. Romani din Londra, Luton, Manchester, Dublin, Madrid, Milano si Paris s-au regasit in Tara Oasului, ACASA, in Romania”, a scris Rareş Bogdan, pe facebook.

10 comentarii

  1. Coco Cutunio Răspunde

    Ce vrea su-gaciul de la satmareni??N-avem nevoie de mincinosi,de instigatori la violenta si fatarnici !!

  2. Osanu Răspunde

    Sugaci esti tu ma cu tot neamul tau. Multa scoala ai gunoiu dracului.

    • Coco Cutunio Răspunde

      Ciobane,daca nu va dadea drumul sa plecati,ca oile din tarc,cioban mureai,manca-mi-ai ”osu” !!Ati ajuns si voi sa ”depindeti” si sa va manipuleze toate gunoaiele politcii romanesti,analfabetii plii !!

  3. Vasile Răspunde

    Oare stie domnu Rareș că ceterasul primul ieste criminal? Cu oameni de acestia, fugarit din Satu lor umbla liberalii? La Boinesti lumea stie tot cum o fost cu crima!

    • Pixulescu Răspunde

      Da oare tu, când meri la nuntă, prima oară coți dacă ceterașu îi criminal, sau meri păntru coconi?
      Apoi hiba îi cu tăț politicienii, nu ratează o poză în care se pot lăuda cu ceva!

      • Coco Cutunio Răspunde

        Pixulescule,sugi ”pixu”,ca eu ii stiu pe majoritatea pe cei cu care si-a facut su-gaciul poza,cam stiu ce ”invart”,asa ca nu veni tu hau-hau ca nu tine !!Paranoicul cu batistuta la buzunarel de-astia cauta,indivizi pe care sa-i prosteasca cu ideile lui de doi bani !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.