Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

FOTO/VIDEO. Roata norocului la Festivalul ,,Hops & Beats”. O sătmăreancă a câștigat o bicicletă

Festivalul Hops & Beats Beerfest a început, oficial, în această seară, la ora 21.30, atunci când s-a dat startul tombolelor la care sătmărenii s-au înscris automat după ce au pus mâna pe tichetele oferite gratuit de către organizatori. O sătmăreancă a fost norocoasa serii de vineri, reușind să câștige o bicicletă după ce a jucat la roata norocului.

A fost suspans în această seară pe scena Festivalului Berii din Piața 25 Octombrie. Sătmăreanca Daniela Culcean a reușit să câștige o bicicletă, după ce a fost invitată să urce pe scenă și a învârtit roata norocului.

Cea de-a doua ediție a Festivalului „Hops & Beats” Beerfest a fost inaugurată oficial în această seară. Pe lângă berea artizanală de înaltă calitate, sătmărenii se pot bucura în acest weekend de tot soiul de delicii, dar și de concerte susținute de artiști renumiți pe plan național și internațional.

Înainte de deschiderea oficială, sătmărenii prezenți în Piața 25 Octombrie s-au așezat pe cele mai bune locuri, s-au aprovizionat cu bere și au asistat la un super recital marca Iris.

Cum lângă berea locală merge și o mâncare bună, sătmărenii pot alege o sumedenie de preparate, mici, grătare dar și alte bunătăți pregătite pe plite electrice, festivalul fiind unul fără fum! Mai mult, iubitorii de dulciuri își pot răsfăța papilele gustative cu deserturi dintre cele mai delicioase, iar mai apoi se pot răcori cu o limonadă proaspătă.

Bere obținută în schimbul jetoanelor

„Din acest an introducem sistemul de jetoane. Se vor putea cumpăra jetoane, cu care se va putea lua bere sau mâncare. Un jeton, adică o bere, va fi 5 lei. La alimente, la meniuri ne gândim că vor fi fripturi, iar preţurile în multiplu de 5 lei. Încercăm să oferim şi partea de alimentaţie publică la un preţ foarte accesibil. Jetoanele vor putea fi returnabile dacă nu se consumă”, au mai spus organizatorii.

Programul complet

 

2 comentarii

  1. dr storm Răspunde

    iris? baietii erau niste rasuflati,

  2. Andy Răspunde

    Soc total, cand a intrat iris pe scena am crezut ca este o formatie tribut band,pana lam vazut pe nelu la tobe. In ani 80 luam bastoane de la militieni pt Iris, acum de nerecunoscut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.