Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

Consilierii au votat. Parcul de la Turnul Pompierilor va purta numele Rudolf Fátyol

E oficial! Parcul de la Turnul Pompierilor se va numi Rudolf Fátyol. Proiectul de hotărâre inițiat în acest sens de către primarul Kereskenyi Gabor a fost votat astăzi, în ședința ordinară a Consiliului Local Satu Mare.

Consilierii locali au votat în unanimitate ca parcul de la Turnul Pompierilor să își schimbe denumirea în Parcul dr. Rudolf Fátyol.

,,În memoria maestrului dr. Fátyol Rudolf și în semn de respect pentru toată activitatea lui, voi propune Consiliului Local Satu Mare un proiect prin care să atribuim parcului din jurul Turnului Pompierilor denumirea Parcul dr. Fátyol Rudolf! Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a declarat primarul Kereskenyi Gabor, când a lansat propunerea.

Rudolf Fatyol, solist – violonist concertist și cel mai longeviv manager al Filarmonicii ,,Dinu Lipatti” Satu Mare, s-a stins din viață în dimineața zilei de 22 iulie, la vârsta de 62 de ani. Doctor în muzică, Rudolf Fátyol a primit în anul 2011 cel mai mare premiu oferit unui om de cultură prin decret prezidențial – „Meritul Cultural în Grad de Cavaler”.

3 comentarii

  1. dnd Răspunde

    “Parcul Pompierilor” era o denumire mult mai potrivita pentru acest parc!

  2. BOZGORU Răspunde

    Ce vrei s-a faci comparatie intre cei doi migratorule?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.