Ultima actualizare: azi, 09:47

Locale

FOTO. Trafic infernal în zona Burdea. Bulevardul Cloșca, închis parțial

Traficul este infernal în zona Burdea din municipiul Satu Mare încă de la primele ore ale dimineții. Primăria Municipiului Satu Mare a anunțat că începând de astăzi se închide circulația rutieră pe bulevardul Cloșca, pe sensul de circulație dinspre sensul giratoriu Burdea spre sensul giratoriu str. C.A Rosetti (două benzi de circulație).

Pe perioada lucrărilor se va circula astfel: pe B-dul Cloşca dinspre str. C.A. Rosetti spre intersecţia Burdea, dinspre Drum Carei pe B-dul Octavian Goga spre B-dul Lucian Blaga, de pe B-dul Octavian Goga pe str. C.S. Anderco şi str. C.A. Rosetti spre B-dul Cloşca.

Sursa foto: InfoTrafic Satu Mare

8 comentarii

  1. Szalma Jack Răspunde

    Cat de handicapat sa fii sa demarezi astfel de lucrari in luna august ??Dobitocul asta chiar isi bate joc de satmareni???Nu e nimeni in stare sa-i explice ca e prost ?

  2. Ion Răspunde

    Noaptea nu se poate lucra in orasul asta???

  3. altu fără bmw Răspunde

    Na, @Unu cu bmw uite ce s-a făcut în satul ăsta mare! Avem un sens giratoriu á la Maskulik temporar/definitiv la Burdea și spargem asfaltul pe Cloșca! Turnat anul trecut! Nesocotind faptul că blocăm circulația și partea dreaptă de pe Cloșca nu poate ieși dintre blocuri. Pe partea stângă m-am uitat acum la asfalt și chiar nu știu ce se lucrează, mai putea aștepta. Dar nu zic nimic la fel s-a făcut și pe b-dul Transilvania. Bine că valurile Someșului din asfaltul de pe Goga sunt bine mersi!

  4. Satmareanu’ Răspunde

    Mai bine in August decat in timpul scolii. Lumea e plecata in concedii, iar diaspora sa faca scandal acolo unde isi plateste impozite. Toate cele bune!

    • y Răspunde

      Nu cred că era urgentă lucrarea, putea aștepta lejer.

      • matroz Răspunde

        @y:domnu…pai cum sa astepte?Acum e momentul,toti injuram,se lucreaza in viteza,prost si fara control…Primarul prinde si el o zi buna,pana la deschiderea mirei la Duna tv , si semneaza ca …Maskulik.Toata lumea fericita si cu lacrimi pe obraz.Dar se rezolva:se deschide circulatia pe Zimbrului,anuntata cu tobe de amicul meu Gabor-in veci ,in veci sa-i fie numele …nepomenit!

        • y Răspunde

          @matroz, corect. Zici că totul este făcut fără cap. Jalnic. Chiar nu este nimeni care să se priceapă acolo? Pentru salariile pe care le iau ar cam trebui să avem și pretenții, nu?

          • matroz

            @y:chiar te cutremuri!Om fi noi mai in varsta,nu ajungem la nivelul de percepere al actualilor,dar tot ramane ceva de neinteles!Discutam despre asa numita institutie a consilierilor,despre unii cu experienta care sa traga de maneca etc.Constatarea amara e ca nu mai sunt nici cei cu o anumita expertiza,care la o adica sa sesizeze anomaliile.Sesizate ele ar putea fi macar partial schimbate!Au disparut ,locul lor e luat de oameni de partid,daca nu analfabeti cel putin nepriceputi.Si apoi mai trebuie sa ai si pe cine consilia!Daca omul e sofer-n-am nimic cu categoria-si ajunge sef de politie,sa zicem,poate avea in jurul lui oameni de bine oricati,tot nu va pricepe nimic!Pacat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.