Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

Licitaţia pentru reabilitarea pasarelelor din centru, anulată

Licitaţia pentru reabilitarea pasarelelor pietonale ce fac legătura între digul Someşului şi Piaţa 25 Octombrie a fost anulată întrucât nicio firmă nu a depus ofertă.

Licitaţia organizată de Primăria Satu Mare pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice a fost anulată, nefiind nicio ofertă depusă până la termenul limită.

Valoarea estimată a contractului era de un milion de lei fără TVA.

“Având în vedere stadiul actual precar al pasajelor pietonale care fac legătura între Centrul Nou al municipiului Satu Mare și digul de pe malul drept al râului Someș, respectiv utilizarea frecventă atât din punct de vedere al traficului de presoane cât și velo, în urma efectuării expertizei de specialitate care impune reabilitarea acestora, se impune și se justifică demararea de către primăria municipiului Satu Mare a lucrărilor si serviciilor de proiectare și a lucrarilor de execuție privind reabilitarea acestor pasaje pietonale. Valoarea totală estimată fără TVA a lucrărilor, în conformitate cu prevederile art. 16 din Legea 98/2016, privind achiziţii publice, este de 1.028.950,30 lei fără TVA, din care: – 61.890,99 lei fără TVA, aferentă valorii serviciilor de proiectare în cadrul documentaţiei de atribuire, care cuprinde şi valoarea aferentă serviciilor de asistenţă tehnică pe perioada execuţiei lucrărilor în valoare de: 4.717,36 lei – 967.059,31 lei fără TVA, reprezintă valoarea lucrărilor”, se arată în documentaţie.

7 comentarii

  1. Szalma Jack Răspunde

    Clar !!Gabor,go home !!Macskalics,go ”a faszomba” !!

  2. Satmarean Răspunde

    Aceasta pasarela (scari) nu e cuprinsa in planul de modernizare a P-tei 25 Oct si a adevaratei pasarele peste Somes ce urma sa faca legatura cu mallul? Nu cumva trebuia o singura licitatie si un singur castigator?A fost necesar impartirea pe bucatele? Unii vor face centru,altii scarile si ……altii pasarela? Este o vorba :,,Daca vrei ca o treaba sa NU se faca s-o dai la mai multi sa o faca!!!!!!” E valabil se pare si aici. Cand unul va incepe pasarela nu va avea de ce s-o lege pt ca nu a inceput inca sa lucreze cel de la scari, iar cand va fi gata si centru cel de la scari va contesta ceva si uite asa NU VA FI GATA NIMIC NICIODATA………dar ne-am obisnuit deja. Rusine!

  3. Cristian Răspunde

    Se vede cu ochiu liber indiferența.
    Cum reușește un Sibiu, Oradea, Baia Mare, Cluj, etc.

  4. c-block Răspunde

    Au trecut 3 ani, aproape un mandat. Bilanțul? Mallul NEPI, Lidl pe Lalelei, sensuri giratorii fără număr (cel mai tare e ăla pe Botizului) și borduri. Din ce s-a promis acuși 3 ani nimic. Plasa aia pe pasarelă a fost pusă de pe vremea lui Coica. Podul Decebal e praf, mai e puțin și nu se pot folosi scările de acces. Nu mai e mult. Dar cei în cauză nu văd pentru că se plimbă cu jipul sau vizionează filmulețe făcute cu drona. De la înălțime e frumos, dar de aproape ….. Ne trebuie un gospodar. Deocamdată ducem lipsă.

    • dnd Răspunde

      Eu zic ca nu este bine sa se laude primaria cu investitii private! Mall-ul NEPI, LIDL, Kaufland,etc sunt bani privati ai companiilor investitoare! Nu sunt bani publici! Pe noi ne intereseaza unde sunt banii publici, adica banii nostrii!!!!

  5. dr storm Răspunde

    a facut gradina romei doar inainte de sarbatoarea lor, daca mai fac ceva sarbatoare si pe dig si pe langa dig , atunci vor renova si pasarelele. le gabor si restul asa functioneaza . pe unde este interes. dar totusi are o bulina verde ca pe orban la plimbat in gradina romei printre ciori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.