Ultima actualizare: ieri, 19:26
Locale

Satu Mare. Proiect. Polițiștii vor fi găsiți la posturi și după-amiază!

Șeful IPJ Satu Mare, Sorin Stan, a anunțat în ședința ATOP (Autoritatea Teritorială de Ordine Publică Satu Mare) că se lucrează la un proiect județean pentru ca polițiștii să poată fi găsiți la posturi și după-amiază.

El a recunoscut că există o oarecare lipsă de personal, dar se așteaptă încadrarea în Poliție a unor noi serii de absolvenți ai Școlii de Poliție.

“Întâmpinăm o dificultate, nu suntem 100% cu schema. Aşteptăm un rând de promoţie în luna septembrie şi al doilea în iulie, şi în funcţie de numărul care ne va fi repartiza, 99% vor fi repartizaţi doar în zone rurale. Ne gândim ca din octombrie să schimbăm programul de muncă în aşa fel încât să putem asigura o prezenţă şi dimineaţa şi după amiaza la posturile de poliţie”, a spus Sorin Stan.

La ședința ATOP au fost invitați primarii, șefii de post și șefii secțiilor de poliție din următoarele localități: Satu Mare, Bârsău, Crucișor, Culciu, Doba, Dorolț, Lazuri, Odoreu, Păulești, Pomi, Valea Vinului și Vetiș.

2 comentarii

  1. dr storm Răspunde

    ok ok, e buna varianta, dar stan de ce nu sta si el la birou pana pe la ora 17? sau sa mai faca niste vizite pe la posturi dupamasa .

  2. Unu Răspunde

    Site-ul asta e portal?sau milițiesm?!ca doar știri de cât de harnică e Miliția asta a satmarului!!jalnici..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Licitaţia pentru reabilitarea pasarelelor din centru, anulată

Licitaţia pentru reabilitarea pasarelelor pietonale ce fac legătura între digul Someşului şi Piaţa 25 Octombrie a fost anulată întrucât nicio...

Închide