Ultima actualizare: azi, 22:25

urgente, UPU Satu Mare
Locale

MĂRTURIE din Spitalul Judeţean. I-a băgat medicului 50 lei în buzunar, medicul i-a înapoiat!

Ştirile cu privire la comportamentul medicilor din Spitalul Judeţean Satu Mare au stârnit reacţii vehemente din partea sătmărenilor. Foarte mulţi persoane au comentat şi au arătat adevărata faţă a sistemului sanitar, dincolo de rapoartele oficiale care arată foarte bine.

Dacă mulţi sătmăreni afirmă că dau bani în spital, unul dintre ei a povestit cum a văzut un medic care a returnat unei femei cei 50 de lei pe care i-a băgat în buzunar.

Redăm mărturia acestuia:

“Am văzut cu scârbă cum o doamnă bine îmbrăcată, parfumată şi vopsită în toate cele, i-a băgat medicului un 50 în buzunar, medicul a scos banii şi i-a înapoiat iar ea a rămas cu banii în mână ca prosta… În primul rând depinde de pacienţi, majoritatea când se duc la medic spun “trebuie să dăm bani că aşa se face”. O mare prostie, nu am dat bani niciodată şi am fost tratat la fel”, ne-a transmis sătmăreanul.

7 comentarii

  1. Nimeni Răspunde

    Dac-ar fi fost euroi?…poate nu ar mai fi fost stirea.

  2. Pop ioan Răspunde

    Medicul s-a simtit jignit , umilit cu suma de 50 lei.Daca era Euro,sigur nu l-ar fi refuzat.

    • ionut Răspunde

      Esti un invidios nenorocit! Tu nu refuzai cei 50 de lei, precis ai pensia ,,mare,, invidiosule!

  3. Nimeni Răspunde

    @ionut. Asa, ca-ntre prosti, du-te la oricare medic si pune-i intr-un buzunar 50 de lei si-n celalalt 50 de euro, apoi spune-ne cat rest ti-a dat inapoi.

  4. Nimeni Răspunde

    Si, ca tot vorbim de prostie, nu era mai bine ca cei 50 de paralei sa fi fost luati pentru dezvoltarea spitalului si multumit celui care i-a dat astfel incat sa nu se simta jenat. Spre exemplu, pe caldurica asta ar fi necesar in unele locuri putin aer conditionat, bietii oameni suferinzi sa nu respire ca gainile-n cotet. Poate cateva suluri de hartie igienica sau cate altele necesare pentru alinarea celor afectati de boli sau a apartinatorilor acestora. Aia de dincolo asa procedeaza si nu se lauda cu asta cine-stie pe unde.

  5. Nimeni Răspunde

    Si daca tot esti tu acela care hatareste cine e prost si cine nu e, de ce nu ceri site-ului numele acelui medic, ca sa aflam si noi cui nu trebuie sa-i bagam bani in buzunare?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.