Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

Toată activitatea Consiliului Județean, „blocată”. Voluntarii Olimpiștii: „Nu mai răspândiți zvonuri false”

Clubul Sportiv Suporter Club Olimpia MCMXXI a făcut un apel public, astăzi, prin care îi îndeamnă pe cei care răspândesc zvonuri false să se abțină de la acest lucru. Reacția vine după ce Clubul a atacat în contencios administrativ Hotărârea de Consiliu Judeațean privind finanțarea ONG-urilor. Potrivit acestora, anumiți reprezentanți ai Consiliului Județean ar răspândi zvonurile că activitatea instituției este blocată de Club.
Redăm în continuare mesajul Voluntarilor Olimpiști:
„Pentru că până acum nu am abordat subiectul, și pentru a lămuri zvonurile apărute, ținem să facem următoarele lămuriri: Clubul Sportiv Suporter Club Olimpia MCMXXI a atacat în contencios administrativ Hotărârea de Consiliu Județean privind finanțarea ONG-urilor în baza legii 350/2001. Am făcut acest lucru pentru că ne-am considerat nedreptățiți de decizia comisiei de evaluare și a celei de contestație. Proiectul depus de noi a fost identic cu cel depus, anul trecut de către clubul de fotbal Unirea Tășnad, proiect aprobat și finanțat.
De asemenea avem informații că alte cel puțin 3 proiecte aproape identice cu al nostru au fost aprobate spre finanțare, fapt pe care îl considerăm cel puțin curios. Trecând peste faptul că însuși prședintele CJ a recunoscut la momentul votării respectivei hotărâri că legea nu a fost respectată în totalitate, considerăm că este dreptul nostru să ne adresăm instanței. De aici însă, până la a se afirma că acțiunea noastră în instanță a blocat TOATĂ activitatea CJ este cale lungă. Nici măcar hotărârea atacată de noi nu este suspendată până nu dispune instanța în acest sens. Hotărârile atacate în contencios administrativ se suspendă de drept doar dacă sunt atacate de instituția Prefectului.
Facem apel la cei care răspândesc zvonuri false legate de acțiunile noastre să se abțină pentru că acest lucru nu le face cinste. 

Noi vom continua acțiunea și ne vom căuta dreptatea acolo unde considerăm de cuviință.”

11 comentarii

  1. c-block Răspunde

    Stimată redacție! Cu Olimpia ce se aude? Eu aș dori un articol în care să ni se explice de ce nu participă Olimpia în campionatul diviziei a 3-a și poate să aflăm cine este vinovat! E vorba și de bani publici.

  2. cetatean turmentat Răspunde

    Intreaba-l pe Burleanu! M**e frf !!!

    • c-block Răspunde

      Este clar abuz în serviciu. Cineva trebuie să facă niște acte din compartimentul juridic al CJ dacă are sânge în instalație. Nu se poate să îți bați joc indiferent despre ce echipă e vorba! Bine că Craiova a fost primită la vremea respectivă direct în Liga a 2-a! Eu aștept punctul de vedere oficial, totuși s-au cheltuit bani publici acolo.

  3. Satmareanul Răspunde

    In memoria unor fotbalisti mari care au jucat la Olimpia, Gabi Both si Daniel Prodan.?

  4. nicolas Răspunde

    Dacă aveți proiect tare mergeți la Autonet unicarm nu așa că vreți să beți bere din banii mei. Așa îmi fac și eu echipă cu banii publici.

    • c-block Răspunde

      Corect!

    • Gicu Hugi Răspunde

      Cluburile de fotbal sunt asociatii sportive si exista lege prin care primariile si consiliile judetene sunt obligate sa organizeze concurs de proiecte prin care sa aloce bani publici pentru un concurs de proiecte care sprijina sportul / viata sanatoasa, prin urmare cei de la Oli nu s-au milogit, ci au depus un proiect pe cale legala, pentru a beneficia de cofinantare.

      Foarte bine ca s-au adresat in instanta, au avut un proiect similar cu unul care a primit finantare anul trecut, iar in acest an sunt singurii care nu au beneficiat de cofinantare, dintre toti ceilalti! E clar ca exista interese printre politicieni ca acestia sa nu primeasca finantarea, asa ca le urez mult succes in instanta!

    • Olimpist Răspunde

      Domnule, se vede că nu aveți habar despre ce este vorba. Pe legea 350 se finanțează punctual cheltuielile specifice și în nici un caz alcool sau hrană. Cât despre banii dumneavoastră stati liniștit ii puteti bea singur. Însă în ceea ce privește finanțarea pe legea 350, aceasta este un drept al tuturor contribuabililor. Așa cum sunt și suporterii Olimpiei. Așa că faceti-vă liniștit club, și puneți-vă sfaturile in aplicare acolo. Băieții ăștia se pare că știu ce fac din moment ce o mulțime de sătmăreni au încredere în ei.

  5. Tabu Răspunde

    Fotbal este in joc.Cine nu joaca cu drag sa mearga acasa.Decand se castiga bani frumosi nici fotbalul numai este un joc.

    • Olimpist Răspunde

      Dacă vă uitați la raportul financiar de pe pagina Voluntarilor si la cel al CSM, secția fotbal, veti vedea ca jucătorii Olimpiei MCMXXI au încasat în tot anul cât au încasat cei ai CSM intr-o lună. Deci in cazul banilor dați de Olimpia MCMXXI jucătorilor săi, aici nu poate fi vorba de bani pentru a juca , ci pentru a acoperi niște cheltuieli elementare: ghete, medicație, sală, et.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.