Ultima actualizare: azi, 18:24

Locale

Ministrul Mediului, la Satu Mare: „Depozitul de deșeuri trebuie închis în cel mai scurt timp!”. Revoltată pe atitudinea firmei!

Ministul Mediului, Graţiela Leocadia Gavrilescu, aflată într-o vizită de lucru în județul Satu Mare, a afirmat că depozitul de deșeuri din județ trebuie închis în cel mai scurt timp.

“Am discutat astăzi care sunt variantele pentru ca acest depozit să fie închis, pentru că în cazul în care nu va fi închis în perioada următoare, s-ar putea să vedem bulina neagră şi asupra judeţului Satu Mare, ţinând cont că depozitul la care fac referire are deja perioada trecută de închidere. Consider că atâta timp cât s-au făcut programe, proiecte pentru un alt depozit de deşeuri, acest depozit trebuie să fie închis în cel mai scurt timp. Nu mai pot să ţin bani blocaţi din AFM pentru că cineva a dorit să blocheze o licitaţie a cărui câştigător a fost şi nu s-a gândit la repercusiunile care s-ar putea să le aibă o întreagă comunitate”, a spus ministrul.

Grațiela Gavrilescu a spus că firma în cauză a adus o pată neagră  asupra județului Satu Mare.

“Noi cu ce am putut să ajutăm, am dat o linie de finanţare, lucru care consider că a fost benefic pentru locuitorii acestui judeţ. În ce priveşte lipsa de execuţie, nu mai este atributul ministerului mediului. Noi am venit în sprijin, acum încercăm împreună să găsim o metodă prin care să redeschidem o linie pentru închiderea acestui depozit, dar nu în condiţiile de astăzi.

Această firmă ar trebui să fie cunoscută de toată lumea că şi-a permis să aducă o pată neagră asupra judeţului pentru că eu vă spun că situaţia acestui depozit poate să apară într-o viitoare linie de infringement. Trebuia să fie o asumare mai demult rezilierea acestui contract. Şi fără frică, dacă suntem în situaţia de ajunge şi la Curtea Europeană, care e problema să mai avem un proces?”, a mai spus ministrul.

Preluarea știrilor de pe PortalSM poate fi făcută doar cu citarea sursei.

Un comentariu

  1. Craciun Răspunde

    Poi spune doamna Unio sa

    Sau ți e frica ca te violează informal securiștii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.