Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

Șoferi prinși cu viteze amețitoare pe drumurile din județ. Polițiștii au reținut zeci de permise

Nu mai puțin de 30 de permise de conducere au fost reținute de polițiștii rutieri sătmăreni, ieri, 5 august a.c., ca urmare a unor acțiuni desfășurate pe raza județului Satu Mare, având drept scop prevenirea și combaterea accidentelor rutiere.

Astfel, la data de 5 august a.c., polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat mai multe acțiuni pe raza județului, pentru depistarea conducătorilor auto care încalcă normele rutiere și pentru prevenirea accidentelor rutiere, ocazie cu care au aplicat peste 90 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 61 000 de lei. De asemenea, au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 30 de conducători auto.

Totodată, 22 de conducători auto au fost filmați și înregistrați de aparatul radar în timp ce circulau de drumurile publice, din județ, cu viteze cuprinse între 101 km/h și 191 km/h, față de aceștia polițiștii rutieri dispunând măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.