Ultima actualizare: azi, 20:25

Locale

Minivacanță de Sfânta Maria! Programul Transurban și al serviciilor comunitare

Instituția Prefectului și Primăria municipiului Satu Mare au anunțat programul Transurban și al serviciilor comunitare în perioada minivacanței de Sfânta Maria.

Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a vehiculelor

Angajaţii Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a vehiculelor din cadrul Instituţiei Prefectului Judeţul Satu Mare vor lucra vineri, 16 august 2019, deservind cei aproximativ 50 de cetăţeni programaţi pentru preschimbarea permisului auto, în pofida faptului că este zi liberă legal instituită de către Guvernul României.

Joi, 15 august 2019, serviciul nu va avea program cu publicul. De asemenea, de luni, 19 august 2019, se va relua programul normal de lucru cuprins între orele 08,00 şi 16,00.

Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple

La Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple nu se va lucru cu publicul în zilele de 15 şi 16 august 2019, în vreme ce de luni, 19 august 2019, se va relua programul de lucru extins, cuprins între orele 08,30-18,30. Programul extins de lucru este valabil până la sfârşitul lunii august 2019 sau şi mai mult timp, dacă situaţia o va impune.

Transurban S.A

Totodată, Transurban S.A anunță program special al curselor de transport în zilele de joi, 15 august și vineri, 16 august 2019. În aceste două zile, autobuzele vor circula după programul de sâmbătă.

Chioșcurile de bilete vor fi închise doar joi, în 15 august, iar vineri vor avea program normal de lucru. Pentru sesizări vă rugăm să folosiţi numărul de telefon: 0261-721.971 sau adresa e-mail: [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.