Ultima actualizare: azi, 21:50

Locale

Negreșteanul care a omorât 3 persoane pe podul de la Ovidiu, sub control judiciar

Curtea de Apel Constanța a decis ieri ca tânărul de 33 de ani, din Negrești-Oaș, acuzat de producerea accidentului de pe podul din Ovidiu, județul Constanța, soldat cu moartea a trei persoane (două femei și un copil) și rănirea gravă a alteia, să rămână sub control judiciar, informează ziuadeconstanta.ro. Inițial, negreșteanul a fost condamnat la opt ani de închisoare.

După ce pe data de 18 iunie 2019, Judecătoria Constanța a decis condamnarea negreșteanului la opt ani de închisoare, deocamdată acesta va rămâne sub imperiul măsurii preventive a controlului judiciar. Decizia a fost luată ieri de Tribunalul Constanța și este valabilă pentru o durată de 60 de zile.

Filmul accidentului

Ionuț Mane, în vârstă de 33 de ani, din Negrești-Oaș, județul Satu Mare, responsabil de accidentul soldat cu trei morți ce a avut loc lângă localitatea Ovidiu (Constanța) a fugit de la locul tragediei și s-ar fi ascuns sub un pod. Acesta a pătruns pe contrasens pe o vreme ploioasă şi a intrat frontal în autoturimul condus de o femeie de 31 de ani. Imediat după accident, bărbatul a fugit, însă a fost prins la câteva sute de metri de către poliţiştii de la circulaţie. Acesta era ascuns chiar sub podul pe care a avut loc nenorocirea.

Potrivit presei locale, bărbatul de 33 de ani, a condus băut mașina dinspre Kogălniceanu spre Ovidiu, iar la un moment dat a pierdut controlul autoturismului marca Mercedes, a intrat pe contrasens şi a izbit violent un auto marca Hyundai. Două femei, de 31 de ani şi 61 de ani, aflate în Hyundai au murit, pe loc, iar o fetiţă a fost declarată decedată după zeci de minute de resuscitare. Un bărbat de 44 de ani a fost transportat la spital cu fractură.

Un comentariu

  1. mae Răspunde

    ce trist

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.