Ultima actualizare: azi, 13:16

Locale

Zilele Partium se vor încheia cu un concert extraordinar al solistului Ákos

Solistul maghiar de muzică ușoară, ÁKOS, deținător al premiului Kossuth, aniversează împlinirea a 50 de ani de viață și 30 de ani de carieră muzicală cu un turneu special, iar una dintre locațiile în care va evolua va fi Satu Mare, asigurând concertul de închidere al celei de a XVIII-a ediții a Zilelor Partium.

,,Participanții la concert vor avea parte de o experiență extraordinară. Akos va veni însoțit de un staff personal format din circa 50 de persoane. Pentru ca el să poată interpreta cele mai bune piese într-un cadru sonor cât mai perfect și toți participanții la concert să beneficieze de o experiență muzicală inedită, am decis ca în acest an concertul de încheiere să îl organizăm în 25 august, ora 21:00, într-o nouă locație: parcarea exterioară de la Aushopping Center”, a declarat Barta Zoltán, coordonatorul programului.

Întrucât echipa de coordonare a Zilelor Partium pune un accent deosebit și în acest an pe caracterul ecologic al evenimentului, organizatorii recomandă locuitorilor din municipiul Satu Mare să se deplaseze spre locul de desfășurare al concertului pe jos sau cu mijloacele de transport în comun puse la dispoziție în acest scop. Evident, acest lucru nu înseamnă că participanții care sosesc din ale localități cu mașinile personale nu vor avea posibilități de parcare, deoarece în ziua concertului, vehiculele vor putea staționa pe terenul de patru hectare din spatele supermarketului.

Potrivit organizatorului principal al evenimentului, Barta Zoltán, „tehnologia profesională de  sunete și luminii, sonorizarea perfectă, atmosfera debordantă și reprezentația excepțională a solistului Kovács Ákos vor oferi fără îndoială publicului o experiență unică și un final demn pentru o sărbătoare regională de înaltă calitate, desfășurată pe durata unei săptămâni”.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.