Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

Poliția Satu Mare, la vânătoare de șoferi care fac drifturi. Alți trei tineri s-au ales cu amenzi

Peste 140 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate de către polițiștii rutieri sătmăreni la data de 28 august a.c., ca urmare a unor acțiuni desfășurate pe raza județului Satu Mare în vederea prevenirii și combaterii accidentelor rutiere.

După ce au sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 400 de lei, doi tineri, de 18, respectiv 21 de ani, care făceau drifturi în Piața Libertății din municipiul Satu Mare, polițiștii sătmăreni au aplicat amenzi altor trei șoferi care își ambalau motoarele în centrul Sătmarului.

Astfel, polițiștii Biroului Rutier Satu Mare au sancționat contravențional, cu amenzi de la 200 la 500 de lei, trei tineri având vârste cuprinse între 19 și 26 de ani, întrucât aceștia în timp ce se aflau la volanul unor autoturisme, în Piața Libertății din municipiul Satu Mare, au efectuat derapaje controlate prin ambalarea motorului și fluierarea anvelopelor.

Totodată, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat mai multe acțiuni pe raza județului, pentru depistarea conducătorilor auto care încalcă normele rutiere și pentru prevenirea accidentelor rutiere, ocazie cu care au aplicat peste 140 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 41 000 de lei.

De asemenea, au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 14 conducători auto și au ridicat 4 certificate de înmatriculare.

Sursa: IPJ Satu Mare

 

Un comentariu

  1. Vili Răspunde

    Ar fi bine sa mai treaca si prin Parcul industrial Sud. In curand nu mai ramane asfalt pe carosabil…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.