Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

PROGRAM. Faimosul hit Coco Jambo, în ultima zi a Festivalului Berii Artizanale Hops&Beats

Sătmărenii sunt invitați și astăzi în Piața 25 Octombrie din municipiul Satu Mare să participe la ultima zi a Festivalul Berii Artizanale Hops & Beats. Evenimentul va fi încheiat în atmosfera anilor ’90, formația Mr. President fiind cea care va încheia festivalul cu renumita melodie Coco Jambo.

Festivalul Hops & Beats a început vineri, oferindu-le sătmărenilor până în prezent două zile de distracție, muzică bună și bere de calitate. Indiferent de vârstă, fiecare participant a avut șansa să se simtă bine. Dacă unii au preferat să asculte muzică live, alții au ales să stea la terasă, să mănânce sau să savureze bere produsă în județul Satu Mare. Pe de altă parte, cei mici s-au bucurat de diverse activități pregătite special pentru ei.

Norocoșii au câștigat la tombolă. În prima seară, a fost câștigată o bicicletă, iar în a doua seară, un bax de bere. Care este premiul, dar și cine este câștigătorul din această seară urmează să aflăm la ora 20,00, când va fi extragerea la scena din Piața 25 Octombrie.

Programul complet din această seară este următorul:

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.