Ultima actualizare: azi, 12:08
Locale

VIDEO. „Joaca” cu moartea! Trecere în lanț pe culoarea roșie a semaforului CFR

Mai mulți șoferi au fost surprinși zilele trecute în timp ce traversau calea ferată în timp ce semaforul indica culoarea roșie.

Imaginile au fost surprinse de un alt șofer aflat în trafic, la calea ferată de la capătul Bulevardului Cloșca din municipiul Satu Mare, după care au fost publicate pe pagina Drivers SM.

Cei ce au vizionat videoclipul au făcut mai multe comentarii cu privire la inconștiența șoferilor, dar și la faptul că aceștia ar fi putut rămâne fără permis.

Sursa: Drivers SM

Pearl Beauty Center

6 comentarii

 1. altu fără bmw Răspunde

  Măi, da’ măcar ultimul/ultima a semnalizat că ia curba!? [email protected]ștele măsii de șoferi inconștienți!

 2. sdgd Răspunde

  Da si cine o filmat sau o comentat la minutul 34 are creierul prajit. Ce accent de enatescu ai !!! auauauauuuuuu ahrrrrrrr :)))

 3. Anti-Cfr Răspunde

  Trec frecvent pe acolo si de multe ori explodez de la bataia de joc ai celor de la CFR. Sa porneasca luminiile rosii cu x minute inainte daca TRECE un tren e ok, asa -i legea….dar cand fac numai manevre si tine traficul blocat 10-15 minute, in care nici macar nu se apropie decat la cca. 200m de punctul de trecere…..acea e bataie de joc. Probabil si in filmare era un caz similar.

  • Anti-tot Răspunde

   “Luminile” alea nu le porneste vreo tanti care sta toata ziua langa un buton si nu are ce face. Acestea se pornesc datorita unui “senzor” de pe sina amplasat la x metri de trecerea de nivel, care, de fiecare data este “calcat” porneste luminile rosii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.